Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Mastercam-ohjelmoija

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Konepajamessut 2022

Löydät meidät messuosastolta A 151. LUE LISÄÄ

CIMCO Edit

edit

Alla redigeringsverktyg du behöver i ett program

CIMCO Edit är ett säkert val för CNC-programmerare som kräver tillförlitlighet och mångsidighet i kostnadseffektiv programmering. Den senaste versionen av CIMCO Edit är den mest populära CNC-redigeraren på marknaden. CIMCO Edit tillhandahåller ett omfattande utbud av viktiga redigeringsverktyg som behövs för modern CNC-programredigering.

Cimco Edit har en omfattande samling av redigeringsverktyg som uppfyller kraven för modern CNC-programmering. Det finns ingen gräns för storleken på NC-filer och Cimco Edit inkluderar verktyg för CNC-kod som radnumrering och omnumrering, hantering av specialtecken och spårning av XYZ-gränser. Den innehåller också matematiska funktioner som grundläggande matematik, rotation, spegling, verktygskompensation och överföring. Cimco Edit erbjuder också alla funktioner du kan förvänta dig av en redigerare som att dra textområden. Cimco Edit kan anpassas för alla CNC-programmeringsmiljöer.

Simulera och reparera innan du går till verktygsmaskinen

3D-fräsning och 2D-svarvning har en egen simulering med vilken du kan följa NC-programmets rörelser rad för rad eller kontinuerligt. De ändringar och korrigeringar du gör i NC-programmet uppdateras automatiskt i simuleringen. Vyn av simuleringen kan förstoras, flyttas, roteras och mätas dynamiskt. Cimco Edit stöder rivningsvisualisering samt kollisionsgranskning och schaktning av verktyg och hållare.

Smart filjämförelse

Cimco Edit har en snabb och helt anpassningsbar filjämförelsefunktion för att se fler vanliga NC-programproblem. Jämförelsen hittar skillnader i filerna och raderade eller tillagda rader men ignorerar onödiga ändringar som omnumrering eller tillagda mellanslag. Skillnaderna kan presenteras antingen rad för rad eller alla på en gång.

Funktioner

NC-kodsimulering
Gedigen besiktning
Filjämförelse
NC assistent
NC-kodredigering (inklusive radnumrering, XYZ-avståndsmätare, matematiska funktioner, rotera, spegla, byta ut och rotera funktioner och mer)
DNC-dataöverföring och mycket mer