5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet Konepaja-messuosastolla A722! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Walter Tools

 Walter Tools logo

Över 100 år gammal är tyska Walter Tools en av världens ledande verktygstillverkare. Walter Tools breda produktsortiment omfattar produkter för fräsning, svarvning, borrning och gängbearbetning. Walters innovativa verktygslösningar tillför värde till sina kunder genom produkteffektivitet samt konsekvens och leveranssäkerhet. I vår webbutik kan du hitta alla Walter Tools produkter och se din nettoprissättning direkt genom att logga in i Camcuts webbutik.

Walter GPS

walter gps

Walter GPS är ett mångsidigt verktyg som hjälper dig att hitta rätt verktyg och bearbetningsvärden. Med Walter GPS kan du enkelt hitta bearbetningsvärden för de verktyg du har eller ett verktyg/metodförslag för föremålet du bearbetar. Tack vare det omfattande verktygs- och materialbiblioteket får du exakta startvärden för din bearbetning, som enkelt kan modifieras efter verktygets livslängd. Bearbetningsvärdesrekommendationer kan också ta hänsyn till t.ex. verktygsmaskinen du använder, koncentrationen av skärvätska, styrkan på fästet, etc. Du kan komma åt Walter GPS genom att klicka på GPS-logotypen från något av de nedre vänstra hörnen av Camcuts webbplats.

 

Walter Channel Partner Gold Level

Vi är den officiella återförsäljaren av Walter Tools och vi tillhandahåller även kvalitetssupporttjänster för våra produkter. Som ett erkännande av detta var vi det enda företaget i Finland som fick Walter Channel Partner Gold Level-certifikatet. Walter Tools har varit ett av våra viktigaste varumärken från början och vi har kontinuerligt utvecklat produktförsäljning och supporttjänster. Walter Tools är ett starkt växande varumärke på den finska marknaden och likt Camcut vill Walter Tools vara en pionjär när det gäller att utveckla nya innovationer. Exempel på dessa är t.ex. unik Tiger · tec® Gold-beläggning, DC170 solida hårdmetallborrar med helt exceptionella patenterade styrkanter och MD133 långa pinnfräsar designade för dynamisk fräsning. Förutom skärande verktyg är Walter Tools också starkt engagerad i digitaliseringen av branschen. Walter Tools har också lagt märke till Camcuts satsning på att utveckla produktsupporttjänster och var först i Finland att tilldela den en kanalpartner på guldnivå. I praktiken visar certifikatet hur nära vi arbetar med Walter Tools.

Walter Tools Channel Partner Gold 2020

 Walter Tools hemsida