5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Walter Tools

 Walter Tools logo

Yli 100 vuotta vanha saksalainen Walter Tools on yksi maailman johtavista lastuavien työkalujen valmistajista. Walter Toolsin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet niin jyrsintään, sorvaukseen, poraukseen kuin kierteidenkin koneistukseen. Verkkokaupastamme löydät kaikki Walter Tools tuotteet ja näet niiden saatavuuden, lataat työkalujen 3D-mallit ja kirjautumalla Camcut-verkkokauppaan näet suoraan tuotteiden oman nettohinnoittelun.

Kun teollisuusyritykset etsivät luotettavia ja kestäviä työkaluratkaisuja, Walter Tools nousee usein keskusteluun. Tämä saksalainen yritys on vuosikymmenien ajan kehittänyt ja valmistanut lastuavia työkaluja, jotka tunnetaan niiden korkeasta laadusta ja innovatiivisuudesta. Walter Toolsin tuotevalikoima kattaa karkeasti ottaen kaikki työstön osa-alueet, kuten poraus, jyrsintä, kierteitys ja sorvaus. Walterin tuotteet valmistetaan huippuluokan materiaaleista, käyttäen viimeisintä teknologiaa, joka varmistaa niiden pitkän iän ja korkean suorituskyvyn kaikkein vaativimmissakin työstöolosuhteissa.

Innovaatio on yksi Walter Toolsin peruspilareista. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman ja parempilaatuisen työstön. Esimerkiksi Walterin kehittämät erikoistyökalupinnoitteet vähentävät työkalun kulumista ja työkalun, mikä pidentää työkalujen käyttöikää ja vähentää tuotantokustannuksia.

Olipa kyseessä sitten suuri tuotantolaitos tai pieni konepaja, Walterin työkalut tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Ei siis ole yllättävää, että niin monet yritykset ympäri maailmaa luottavat Walter Toolsin tuotteisiin ja palveluihin.

Walter GPS

walter gps

Walter GPS on monipuolinen aputyökalu, joka auttamaan löytämään oikeat työkalut ja työstöarvot. Walter GPS:n avulla löydät helposti työstöarvot käytössäsi oleville työkaluille tai työkalu/menetelmä ehdotuksen työstettävällesi kohteelle. Laajan työkalu ja materiaalikirjaston ansiosta saat työstötapahtumallesi tarkat lähtöarvot, joita on helppo muokata työkalujen kestoiän mukaan. Työstöarvosuositukset osaavat huomioida myös mm. käytössäsi olevan työstökoneen, leikkuunesteen pitoisuuden, kiinnityksen tukevuuden jne. Pääset Walter GPS:ään klikkaamalla GPS logoa mistä tahansa Camcut-verkkosivun vasemmasta alakulmasta.

 

Walter Channel Partner Gold Level

Olemme Walter Toolsin virallinen jälleenmyyjä ja tarjoamme tuotteille myös laadukkaat tukipalvelut. Saimmekin tästä tunnustuksena ainoana Suomessa Walter Channel Partner Gold Level -sertifikaatin. Walter Tools on ollut alusta asti yksi tärkeimmistä tuotemerkeistämme ja olemme jatkuvasti kehittäneet tuotteiden myynti- ja tukipalveluita. Walter Tools on vahvasti kasvava merkki Suomen markkinoilla ja Camcutin tavoin Walter Tools haluaa olla edelläkävijä uusien innovaatioiden kehittäjänä. Näistä esimerkkinä mm. ainutlaatuinen Tiger·tec® Gold -pinnoite, täysin poikkeuksellisella patentoiduilla ohjaussärmillä varustettu DC170-täyskovametalliporat ja dynaamiseen jyrsintään suunnitellut pitkäleikkuiset MD133-varsijyrsimet. Lastuavien työkalujen lisäksi Walter Tools on myös vahvasti mukana teollisuuden digitalisaatiossa. Myös Walter Tools on huomannut Camcutin panostuksen tuotteiden tukipalveluiden kehittämisessä ja myönsikin Camcutille ensimmäisenä Suomessa Gold-tason Channel Partner -tunnustuksen. Sertifikaatti kertoo käytännössä sen, että miten tiivistä yhteistyötä teemme Walter Toolsin kanssa.

Walter Tools Channel Partner Gold 2020

 Walter Tools kotisivu