Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Dynaamista palvelua konepajoille

Camcutin tiimi kasvoi jälleen. LUE LISÄÄ

CGTech VERICUT

maailman johtava CNC-simulointi- ja optimointiohjelmisto. LUE LISÄÄ

Konepajamessut 2024

Löydät meidät osastolta A722. LUE LISÄÄ

Walter Tools

 Walter Tools logo

Yli 100 vuotta vanha saksalainen Walter Tools on yksi maailman johtavista lastuavien työkalujen valmistajista. Walter Toolsin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet niin jyrsintään, sorvaukseen, poraukseen kuin kierteidenkin koneistukseen. Walterin innovatiiviset työkaluratkaisut tuovat asiakkailleen lisäarvoa niin tuotteiden tehokkuuden kuin tasalaatuisuuden ja toimitusvarmuuden avulla. Verkkokaupastamme löydät kaikki Walter Tools tuotteet ja näet suoraan oman nettohinnoittelun kirjautumalla Camcut-verkkokauppaan.

Walter GPS

walter gps

Walter GPS on monipuolinen aputyökalu, joka auttamaan löytämään oikeat työkalut ja työstöarvot. Walter GPS:n avulla löydät helposti työstöarvot käytössäsi oleville työkaluille tai työkalu/menetelmä ehdotuksen työstettävällesi kohteelle. Laajan työkalu ja materiaalikirjaston ansiosta saat työstötapahtumallesi tarkat lähtöarvot, joita on helppo muokata työkalujen kestoiän mukaan. Työstöarvosuositukset osaavat huomioida myös mm. käytössäsi olevan työstökoneen, leikkuunesteen pitoisuuden, kiinnityksen tukevuuden jne. Pääset Walter GPS:ään klikkaamalla GPS logoa mistä tahansa Camcut-verkkosivun vasemmasta alakulmasta.

 

Walter Channel Partner Gold Level

Olemme Walter Toolsin virallinen jälleenmyyjä ja tarjoamme tuotteille myös laadukkaat tukipalvelut. Saimmekin tästä tunnustuksena ainoana Suomessa Walter Channel Partner Gold Level -sertifikaatin. Walter Tools on ollut alusta asti yksi tärkeimmistä tuotemerkeistämme ja olemme jatkuvasti kehittäneet tuotteiden myynti- ja tukipalveluita. Walter Tools on vahvasti kasvava merkki Suomen markkinoilla ja Camcutin tavoin Walter Tools haluaa olla edelläkävijä uusien innovaatioiden kehittäjänä. Näistä esimerkkinä mm. ainutlaatuinen Tiger·tec® Gold -pinnoite, täysin poikkeuksellisella patentoiduilla ohjaussärmillä varustettu DC170-täyskovametalliporat ja dynaamiseen jyrsintään suunnitellut pitkäleikkuiset MD133-varsijyrsimet. Lastuavien työkalujen lisäksi Walter Tools on myös vahvasti mukana teollisuuden digitalisaatiossa. Myös Walter Tools on huomannut Camcutin panostuksen tuotteiden tukipalveluiden kehittämisessä ja myönsikin Camcutille ensimmäisenä Suomessa Gold-tason Channel Partner -tunnustuksen. Sertifikaatti kertoo käytännössä sen, että miten tiivistä yhteistyötä teemme Walter Toolsin kanssa.

Walter Tools Channel Partner Gold 2020

 Walter Tools kotisivu