5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa

20.09.2023

Saksalainen KEMMLER Präzisionswerkzeuge GmbH on tunnettu innovatiivisista, laadukkaista ja tarkoista työkalupitimistä, joissa yhdistyvät saksalainen laatu ja kilpailukykyinen hinta. Kemmlerin valikoimista löytyvät myös mittavälineet ja erilaiset koneruuvipuristimet mekaanisella-, paineilma- tai hydraulisella käytöllä. Kemmlerin tarjoamien kiinnitysratkaisuiden valikoima kasvoi tänä syksynä merkittävästi, kun Kemmler aloitti yhteistyön yhdysvaltalaisen 5th Axis -kiinnitinvälinevalmistajan kanssa.

Innovatiivisiin työkappaleiden kiinnitysratkaisuihin keskittynyt 5th Axis on perustettu vuonna 2004 San Diegossa Kaliforniassa. Vuosien saatossa kehitetyt valmistusprosessit ja patentoidut järjestelmät ovat mahdollistaneet 5th Axisin kasvun pysymään tehokkaana, kilpailukykyisenä ja kustannustehokkaana kiinnitinvälinevalmistajana. Suuren suosion maailmalla saaneet 5th Axis -puristimet ovat useille tuttuja alan YouTube-videoista ja se tunnetaan myös yhtenä Mastercamin yhteistyökumppanina. Nyt kaikki 5th Axis -tuotteet ovat saatavilla suoraan Kemmlerin varastosta Mössingenista Saksasta.

5th Axis -tuotteet soveltuvat nimensä mukaisesti moniakselikoneistukseen, mutta niitä voidaan käyttää erinomaisesti myös pystykaraisilla ja vaakakaraisilla työstökeskuksilla. 5th Axis -puristimia voidaan hyödyntää myös automatisoiduissa robottisoluissa pneumattisen RockLock™ pohjalevyn avulla. 5th Axis -puristimia löytyy sekä itsekeskittävänä puristinmallina että kaksoispuristimina, joko kovilla leuoilla tai koneistettavilla pehmeillä leuoilla. 5th Axis -puristimien kiinnitys tapahtuu nopeasti ja toistotarkasti RockLock™-pohjalevyyn omien vetopulttien avulla. 5th Axis puristimien pulttijako on suunniteltu niin, että se on yhteensopiva yleisimpien vastaavien puristinmallien pohjalevyjen kanssa, käyttämällä valmistajakohtaisia vetopultteja. Puristimet voidaan kiinnittää myös suoraan valmiisiin kiinnitintorneihin tai pyramideihin. RockLock™-pohjalevy mahdollistaa puristimien lisäksi myös kaikkien muiden 5th Axis -tuotteiden kiinnittämisen samaan kiinnitysalustaan. Kaikista 5th Axis -tuotteista on saatavilla myös 3D-mallit, jotka helpottavat kiinnittimien tuomista CAM-ohjelmistoon.

5th Axis -tuotteet löytyvät nyt myös Camcutin tuotevalikoimasta ja ne tullaan lisäämään verkkokauppaan tämän vuoden aikana.

LATAA 5th AXIS TUOTELUETTELO TÄSTÄ

Vaihda ruuvipuristimet ja kiinnittimet nopeasti

Vakiokiinnitysjärjestelmä mahdollistaa kiinnittimien helpon siirtämisen koneesta toiseen ilman asennusaikaa

Tarkka

Patentoitu Free Float -rakenne varmistaa saman kiinnitysvoiman kaikissa neljässä vetopultissa mikä takaa alle 8 mikronin toistotarkkuuden

Standardisoi asetuksesi

Ei enää kappaleen kiinnityksen rakentamista jokaiselle uudelle työlle. Asetuksen vaihtaminen on helppoa RockLock-järjestelmän avulla ja näin säästät aikaa ja rahaa.

Helpota ohjelmointia

Vakio nollapisteet nopeuttavat ohjelmointia

Helppo integrointi

Vetopultit on helppo integroida olemassa oleviin kiinnittimiin ja pohjalevyihin. Vetopulttien jakovälit 52 mm ja 96 mm mahdollistavat yhteensopivuuden kilpailevien järjestelmien kanssa.

Helppokäyttöinen

Kaikkia kiinnitysyksiköitä käytetään kuusiokoloavaimella vain yhdeltä puolelta pohjalevyä, mutta siihen on pääsy molemmilta puolilta, jonka ansiosta kiinnittimen ympärille ei tarvitse kurottautua

Kestävä rakenne

Kaikissa RockLock-pohjalevyissä on karkaistut teräsrenkaat ja lukitusmekanismit. Tämä takaa hyvän toistotarkkuuden ja kulutuskestävyyden koko tuotteen käyttöiän ajan.

Suunniteltu työstökoneellesi

RockLock-tuoteperhe on suunniteltu erityisiä työstökoneita ajatellen. Muista ilmoittaa työstökoneen merkki ja malli tilauksen yhteydessä, jotta saat käyttöösi täydellisesti sopivan yksikön.

 

Camcut Janne Pesonen
Janne Pesonen
Työkalut ja tukipalvelut
Koko Suomi
Camcut Sampsa Hirvineva
Sampsa Hirvineva
Työkalut ja tukipalvelut
Etelä-Suomi