5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Kemmler Präzisionswerkzeuge

Kemmler Präzisionswerkzeuge on tunnettu saksalainen työkaluvalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja tarkkojen koneistustyökalujen suunnitteluun ja tuotantoon. Yritys on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi toimijaksi kansainvälisellä tasolla, tarjoten laajan valikoiman tuotteita eri teollisuudenaloille, kuten autoteollisuudelle, ilmailualalle ja koneenrakennukselle.

Kemmler Präzisionswerkzeuge tunnetaan erityisesti siitä, että se panostaa jatkuvasti teknologiaan ja tuotekehitykseen, jotta sen asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden edistyksellisimmät ja luotettavimmat työkalut. Yrityksessä ymmärretään, että tarkkuus ja laatu ovat kriittisiä tekijöitä tuotantoprosesseissa ja tämän vuoksi Kemmler keskittyy tuottamaan vain parasta mahdollista laatua.

Kemmler Präzisionswerkzeuge GmbH:n valikoimista löytyvät ratkaisut työkalujen ja työkappaleiden kiinnitykseen. Kemmler on tunnettu innovatista, laadukkaita ja tarkoista työkalunpitimiä joissa yhdistyvät saksalainen laatu ja kilpailukykyinen hinta. Kemmlerin valikoimista löytyvät myös erilaiset koneruuvipuristimet sekä mekaanisella että myös paineilma- tai hydraulisella käytöllä.

Kemmler kotisivu