Kierretaulukko

Camcut-kierretaulukosta löydät helposti erilaisten standardien mukaisten kierteiden mitat. Taulukoista löytyvät ulko- ja sisähalkaisijoiden lisäksi myös kylkihalkaisijat ja muut valmistuksen kannalta tärkeät mittatiedot yleisimmilli kierrestandardeille, kuten ISO Metrinen vakio- ja hienokierre (ISO 261 ja SFS-ISO 965-1), MJ-kierteet (ISO 5855), Tuumaiset UNC-, UNF ja UNEF-kierteet (ASME/ANSI B1.1), G-, BSF-, Ww- ja NPT-putkikierteet (SFS-ISO 288-1 ja ANSI/ASME B1.20.1), TR-trapetsikierre (DIN 103 ja ISO 2904), Rd-pyörökierre (DIN 405-1 ja DIN 20400, PG Panssariputkikierre (DIN 40430), BA Kierre sekä S-kierre (DIN 513)

Lataa ilmainen Camcut-sovellus android- tai iOS-laitteeseesi ja kierteiden mitat kulkevat aina mukanasi!