5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

16.04.2024

Saksalainen lastuavien työkalujen valmistaja Walter Tools on jälleen kerran osoittanut innovaatiokykynsä julkaisemalla sarjan uusia tuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään teollisen tuotannon kasvavat vaatimukset työkalujen kestoikään ja tuottavuuteen liittyen. Työkalu uutuudet kattavat laajan valikoiman tuotteita sorvaukseen, reikien valmistukseen, kierretykseen ja jyrsintään ja tähtäävät parantamaan sekä prosessien luotettavuutta että tehokasta materiaalinpoistoa. Walter Tools uudet tuotteet sisältävät myös laajennuksia olemassa oleviin tuoteperheisiin. Esittelemme alla muutamia uusien tuotteiden kohokohtia.

 

Sorvaukseen, Walter Tools esittelee tangentiaalisen WT26 -työkalun, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen tuottavuuden pitkäsorvausautomaateilla. WT26-työkalussa käytetään tarkkuushiottuja, teräviä kääntöteriä, jotka takaavat korkean tarkkuuden ja pidemmän työkalun kestoiän. Työkalun joustavuus nousee esille siinä, että kaikkia WT26-sarjan vaihtoterätyyppejä voidaan käyttää samassa terävarressa, mikä vähentää tarvetta useille erilaisille työkaluille. Tangentiaalisten WT26 kääntöterävalikoimasta löytyvät ratkaisut rouhinta- ja viimeistelysorvaukseen, urien pistoon ja kierteiden sorvaukseen. Walter WT26 sorvaustyökalun pitkä lastusärmä mahdollistaa paksun lastunpaksuuden pitkäsorvausautomaateilla tilanteissa joissa ei ole mahdollisuutta vetää tankoaihiota takaisin holkki-istukan sisälle. WT26 sorvauspalan tangentiaalinen kiinnitys mahdollistaa teräpalan vaihtamisen ilman työkaluvarren irrotusta pitkäsorvausautomaatista. Teräpalan ruuvi voidaan avata ja kiinnittää terävarren molemmilta puolilta.

 

Walter Tools Xtra·tec® XT -sarjan siilijyrsin M5250 puolestaan on suunniteltu tarjoamaan korkea prosessiluotettavuus ja poikkeuksellisen korkea, mutta kevytleikkuinen metallinpoisto raskaassa koneistuksessa. Tämän saavuttamiseksi työkalussa yhdistyvät vakaa työkalurunko ja edistyksellinen kääntöterägeometrian suunnittelu. M5250-siilijyrsin takaa kustannustehokkaan jyrsinnän teräpalan neljän leikkuusärmän ansiosta. Aiemman sukupolven siilijyrsimiin verrattuna M5250 teräpalasijat ovat suunniteltu radiaalisesti negatiiviseen asentoon joka mahdollistaa työkaluun suuremmat lastu-urat, joiden ansiosta työkalu soveltuu paremmin ura- ja ramppijyrsintään.

 

Aiemmin esitelty edistyksellinen Krato·tec™-pinnoiteteknologia laajentuu kattamaan myös 12 x Dc porauspituudella varustetut X·treme Evo Plus täyskovametalliporat. Uudet pidemmillä porauspituuksilla varustetut X·treme Evo Plus porat on pinnoitettu poran kärjestä ainutlaatuisella Krato·tec™ pinnoitteella ja ne on varustettu neljällä ohjaussärmällä. X·treme Evo Plus porat ovat suunniteltu universaaliin käyttöön kaikille ISO-materiaaliryhmille tuottavuuden maksimointiin Krato·tec™-teknologian avulla.

 

Walter Perform Line -tuotesarja tarjoaa kaiken tarvittavan jyrsintään kustannustehokkaasti. ME232 Perform -varsijyrsimet esittelevät uuden Perform HPC geometrian, joka tuo enemmän vakautta koneistusprosesseihin muuttuvan nousukulman avulla. ME232 varsijyrsimet soveltuvat kaikille ISO-materiaaleille ja ne tukevat kaikkia yleisiä jyrsinstrategioita. Lisäksi Perform tuotevalikoima laajentuu ME432 Perform pallojyrsimillä, jotka tarjoavat erinomaisen kustannustehokkuuden universaalilla soveltuvuudellaan.


LATAA WALTER TOOLS TUOTEINNOVAATIOT TUOTELUETTELO TÄSTÄ