5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Yritys

Camcut Oy – Konepajojen dynaamisin kumppani

Vuonna 2014 perustetun Camcut Oy:n liiketoiminnan ydin perustuu kokonaispalvelun tarjoamiseen, jonka myötä olemme omistautuneet parantamaan lastuavien konepajojen kilpailukykyä ja tuottavuutta. Olemme kasvaneet historiamme aikana merkittäväksi toimijaksi alallamme, tuoden markkinoille uusia innovaatioita ja teknologioita, jotka tähtäävät teollisuuden tarpeiden täyttämiseen ja tuotannon kehittämiseen vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Camcut Oy:n perustavanlaatuinen ajatus on tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset ratkaisut lastuavan tuotannon haasteisiin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tuomme maahan ja myymme korkealaatuisia lastuavia työkaluja, työkalupitimiä, työkappaleiden kiinnitysratkaisuita, mittavälineitä, CAM-ohjelmistoja sekä muita teknisiä konepajatuotteita ja tarvikkeita. Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen ja se on suunniteltu tukemaan asiakkaita kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa.

Camcutin palvelukonsepti ei pääty pelkkiin tuotteisiin, vaan tarjoamme kattavat tekniset tukipalvelut kaikille edustamillemme tuotemerkeille. Lisäksi tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia, kehitys- ja asiantuntijapalveluita sekä menetelmäsuunnittelua ja CAM-ohjelmointipalveluita. Tällä tavoin varmistamme, että asiakkaamme saavat aina täyden hyödyn hankkimistaan teknologioista ja menetelmistä. Yrityksemme missio on aina löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Toimintamme kattaa koko Suomen alueen.

 

Camcutin innovatiivisuuden ja asiakaslähtöisen ajattelun kruunaa Camcut-mobiilisovellus. Tämä ilmainen sovellus on kuin konepajatyöntekijän tekninen käsikirja, joka kulkee hänen mukanaan aina ja kaikkialla. Camcut-mobiilisovellus sisältää laajan valikoiman teknisiä laskureita, jotka tekevät työstöarvojen, koordinaattien ja muiden metalliteollisuudessa tarvittavien laskutoimitusten laskemisesta helppoa ja vaivatonta. Sovelluksesta löytyvät myös eri kierteiden mitat, yleis- ja ISO-toleranssit sekä kattavat oppaat koneistuksen perusasioista, kuten G-koodien ja Mastercam-toimintojen tuntemuksesta. Sovellusta ei ole suunniteltu ainoastaan teollisuuden ammattilaisille, vaan se toimii erinomaisesti myös oppimisen ja opetuksen tukena metallialalla. Tämä tekee siitä arvokkaan työkalun myös opiskelijoille ja opettajille, jotka valmistautuvat tulevaisuuden haasteisiin alalla.