5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Mastercam PrimeTurning™

PrimeTurning™ on uusi sorvausmenetelmä, jonka ovat Mastercam ja Sandvik Coromant ovat kehittäneet yhtyeistyössä. Uuden innovatiivisen PrimeTurning™ -menetelmän kanssa käytetään CoroTurn® Prime työkaluja. Näiden työkalujen avulla voidaan sorvata Mastercamissa sekä perinteisesti että PrimeTurning-menetelmin. Uusi PrimeTurning-menetelmä mahdollistaa erittäin hyvän materiaalin poiston ja työkalun kestoiän.

Mastercam PrimeTurning

 

PrimeTurning-menetelmän tehokas materiaalinpoisto perustuu työkalun teräpalan asetuskulman mahdollistamaan suureen syöttönopeuteen perinteiseen sorvaukseen verrattuna. Työstömenetelmällä saadaan erittäin hyvä lastunhallinta ja työkalua voidaan käyttää molempiin suuntiin sorvattaessa joka kasvattaa työkalun kestoikää ja vähentävät näin ollen teräpalan vaihtoja ja tuotannon seisokkeja.


PrimeTurning™ voi nostaa tuottavuutta jopa 50% verrattuna perinteiseen sorvaamiseen. Tämä johtuu siitä, että menetelmä mahdollistaa suuremmat lastuamisnopeudet ja isommat syöttönopeudet sorvauksen aikana se voi alentaa merkittävästi työstökustannuksia pitkällä aikavälillä. . Koska lastuaminen on tasaisempaa ja vähemmän repivää, PrimeTurning™ parantaa työkalujen käyttöikää huomattavasti. Tämän teknologian avulla voidaan työstää monimutkaisiakin geometrioita ja profiileja, jotka perinteisillä menetelmillä olisivat vaikeasti saavutettavissa. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tehokkaampaan työkappaleen valmistamiseen yhdellä kiinnityksellä. PrimeTurning™ edustaa merkittävää harppausta eteenpäin metallintyöstöteknologiassa, tarjoten tehokkaampaa, tarkempaa ja kustannustehokkaampaa sorvausta. Sen avulla konepajat voivat nopeuttaa tuotantoaikoja, parantaa työkappaleen laatua ja pidentää työkalujen käyttöikää sekä laskea työkalukustannuksia.