5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

01.03.2024

M.T. -sorvauspitimet ovat näkyvästi esillä Konepaja-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 19.-21.3.2024, kun tehtaanedustaja tulee esittelemään tuotteita M.T. Suomen maahantuojan Camcut Oy:n messuosastolle A 722.


M.T. S.r.l. on italialainen valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät kiinteät ja pyörivät työkalupitimet CNC-sorveille. M.T. on tunnettu tiiviistä yhteistyöstä työkaluvalmistajien kanssa, sekä tinkimättömästä halustaan ratkaista asiakkaiden ongelmia, jotka liittyvät työkalujen kiinnityksiin sorvauskeskuksilla. M.T.:n tuotevalikoima kattaa yli 8 000 tuotetta erilaisiin koneistusprosesseihin. Valikoimasta löytyvät sorvaus- ja pyörivien työkalupitimien lisäksi myös erikoistyökaluja, kuten moniporaus-, vierinjyrsintä- ja kiilauranpistopitimet sekä monia muita ratkaisuja, joilla saa sorvin täyden kapasiteetin paremmin hyödynnettyä. Mikäli sopivaa pidintä ei laajasta valikoimasta löydy, niin se voidaan valmistaa myös asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. M.T. -tuotteet löydät myös Camcut -verkkokaupasta.

Konepajamessut ovat erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan M.T. tuotteisiin ja keskustelemaan niistä suoraan valmistajan kanssa. Tule siis vierailemaan Konepaja 2024 messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 19.-21.3.2024 Camcut Oy:n messuosastolle A722.