5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l.

MT full

Konepajojen maailmassa, missä tarkkuus ja luotettavuus ovat kultaakin kalliimpia, on tärkeää löytää luotettavia kumppaneita, jotka ymmärtävät tämän periaatteen syvällisesti. Yksi tällainen kumppani on italialainen M.T. S.r.l., joka on kasvattanut viime vuosikymmeninä merkittävää asemaa sorvaustyökalupitimien valmistajana. Tämä yritys näyttää kaikille, miten tiiviillä yhteistyöllä, innovaatiolla ja asiakaslähtöisyydellä voidaan rakentaa luottamusta ja tuottaa huippuluokan tuotteita.

M.T. tuo markkinoille yli 11 000 tuotteen monipuolisen valikoiman, joka palvelee erilaisia koneistusprosesseihin liittyviä tarpeita. Tuotteiden laajasta kirjosta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen haasteeseen ja mikäli valmisratkaisua ei ole, M.T. suunnittelee ja valmistaa työkalupitimen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä joustavuus tekee heistä ihanteellisen kumppanin monille konepajoille, jotka kohtaavat jatkuvasti uusia ja monimutkaisia työstöhaasteita.

Yli 50 vuoden kokemuksella M.T. on kehittänyt prosessejaan sekä tuotteitaan innovaatioiden kautta, mikä on johtanut moniin patentoituihin ratkaisuihin työkalujen kiinnityksessä. Nämä patentit eivät ole vain osoitus kekseliäisyydestä, vaan myös sitoutumisesta laatukeskeiseen ja edistykselliseen ajatteluun. Tämä filosofia on ohjannut yritystä alusta alkaen ja on tänä päivänä yksi sen suurimmista vahvuuksista.

MT Marchetti

Yhteistyössä tunnettujen työkaluvalmistajien kanssa M.T. pyrkii aina löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidensa tarpeisiin. Olipa kyse perinteisestä sorvaus- ja pyörivistä työkalupitimistä tai erikoistuneemmista ratkaisuista, kuten moniporaus-, vierinjyrsintä- ja kiilauranpistopitimistä, M.T. kykenee tarjoamaan laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja.

M.T.:n tuotevalikoimasta löytyvät työstökonekohtaiset sorvaustyökalupitimet maailman tunnetuimmille työstökonemerkeille, kuten Mazak, DMG Mori, Haas, Okuma, Tsugami, Tornos, DN Solutions, Takisawa, CMZ, Goodway, Biglia, Hyundai WIA ja monille muille CNC-sorvauskeskuksille. Tämä kattavuus mahdollistaa M.T:n tuotteiden laajan hyödyntämisen eri teollisuudenaloilla, antaen asiakkaille mahdollisuuden käyttää parhaita saatavilla olevia työkaluja koneissaan.

Suomessa M.T. S.r.l.:n sorvaustyökalupitimiä maahantuo Camcut Oy, jonka kautta yritykset saavat käyttöönsä M.T.:n laajan tuotevalikoiman. Camcut Oy:llä on tiivis yhteistyö M.T.:n kanssa, ja se tarjoaa M.T. tuotteille Suomessa kattavat tukipalvelut. Tämä varmistaa, että asiakkaat saavat nopeaa ja tehokasta palvelua, samalla kun he hyödyntävät M.T.:n huippulaadukkaita työkalupitimiä.

M.T. S.r.l. osoittaa italialaisen insinööritaidon voiman ja innovaation merkityksen teollisessa valmistuksessa. Tiiviillä yhteistyöllä, asiakaslähtöisellä lähestymistavalla ja jatkuvaan kehityksen pyrkimisellä, M.T. todistaa, että se on yksi alan parhaista. Suomessa Camcut Oy:n kautta tarjolla olevat M.T.:n tuotteet tarjoavat konepajoille mahdollisuuden tehostaa toimintaansa ja saavuttaa uusia korkeuksia koneistuksen maailmassa.