Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Konepajamessut 2022

Löydät meidät messuosastolta A 151. LUE LISÄÄ

Mastercam

Mastercam full

Mastercam on Suomen ja maailman myydyin CAD/CAM-ohjelmisto sekä teollisuudessa että oppilaitoksissa. Mastercamin valmistaja Yhdysvaltalainen CNC Software, Inc. on yksi vanhimmista CAD/CAM-ohjelmistotaloista. Yksityisenä yrityksenä CNC Softwarella on kyky vastata suoraan teollisuuden ja Mastercam-käyttäjien tarpeisiin. Lähes 40 vuoden aikana Mastercam-ohjelmistoa on toimitettu yli 250 000 teollisuuslisenssiä ympäri maailmaa.

Mastercam tarjoaa ratkaisut suunnittelijoille ja NC-ohjelmoijille laajalla sovellusvalikoimalla, joka sisältää 2-5akselisen jyrsinnän, sorvauksen, lankasahauksen, 2D- ja 3D-suunnittelu ja piirustus, pinta- ja solid-mallinnuksen sekä kehittyneet  B-akseli monitoimisorvien ja pitkäsorvausautomaattien ohjelmointiominaisuudet. Maailmalla Mastercam-ohjelmistoa käyttävät mm. Boeing ja IBM - miksei myös sinun yrityksesi?

Mastercam tekee tiivistä yhteistyötä lukuisien työstökone- ja työkaluvalmistajien kanssa. Mastercam on myös virallinen CAM-ohjelmisto kansainvälisissä WorldSkills ja valtakunnallisissa Taitaja-ammattitaitokilpailuissa. Yksi tunnetuimmista koneistusalan YouTube-tähdistä Titans of CNC on myös valinnut Mastercam-ohjelmiston viralliseksi CAM-ohjelmistokseen.

Olemme Mastercamin virallinen jälleenmyyjä ja saat kauttamme sekä uudet ohjelmisto-lisenssit että vanhojen lisenssien päivitykset kuin kattavat tuki- ja Mastercam-koulutuspalvelut. Tarjoamme myös asiakkaillemme CAM-ohjelmointipalvelua, jossa yhdistyvät vuosikymmenien koneistuskokemus, sekä Mastercam ohjelmiston tehokkaat dynaamiset työstöradat.

 

Mastercam Suomi kotisivu