5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Mastercam

Mastercam full

Mastercam on kiistatta yksi teollisuuden ja oppilaitosten eniten käytetyistä CAD/CAM-ohjelmistoista niin Suomessa kuin maailmallakin. Sen takaa yhdysvaltalainen CNC Software, joka on yksi CAD/CAM-alan pioneereista. Tämän ohjelmiston ainutkertaisuus perustuu yli neljän vuosikymmenen kokemukseen sekä läheisiin suhteisiin sekä teollisuuden että käyttäjien tarpeisiin, mikä on mahdollistanut ohjelmiston jatkuvan kehityksen ja parantamisen. Tänä päivänä yli 250 000 teollisuuslisenssiä on aktiivisessa käytössä ympäri maailmaa, mikä on vahva testamentti tämän ohjelmiston laajasta suosiosta ja luotettavuudesta.

Mastercam tarjoaa kattavat ratkaisut niin suunnittelijoille kuin NC-ohjelmoijille erittäin laajalla sovellusvalikoimallaan. Tämä sisältää kaiken 2-5 akselisesta jyrsinnästä, sorvauksesta, lankasahauksesta, 2D- ja 3D-piirto-ominaisuuksista, pinta- ja solid-mallinnuksesta sekä kehittyneistä B-akseli monitoimisorvien ohjelmoinneista pitkäsorvausautomaattien ohjelmointiin. Mastercamia käytetäänkin monilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa, mukaan lukien suuryrityksissä kuten Boeing ja IBM. Mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin suurelle kuin pienellekin yritykselle, joka pyrkii parantamaan tuotantoprosessejaan ja työstöratojensa tehokkuutta.

Yhteistyö eri tahojen kanssa on olennainen osa Mastercamin toimintaideaa. Tiivis yhteistyö monien työstökone- ja työkaluvalmistajien kanssa varmistaa, että Mastercam-ohjelmisto pysyy ajan tasalla uusimpien teknologioiden ja menetelmien kanssa. Mastercam on myös nimetty viralliseksi CAM-ohjelmistoksi suurissa kansainvälisissä WorldSkills-kilpailuissa sekä valtakunnallisissa Taitaja-ammattitaitokilpailuissa, mikä kertoo sen laajasta hyväksymisestä ja arvostuksesta alalla.

Suomessa Mastercamin jälleenmyyjänä toimii Camcut Oy, joka tarjoaa asiakkaille sekä uudet ohjelmistolisenssit että vanhojen lisenssien päivitykset ja postprosessorit, unohtamatta kattavia tuki- ja Mastercam-koulutuspalveluita. Tämä varmistaa, että käyttäjät saavat parhaan mahdollisen tuen ja opastuksen ohjelmiston käytössä, mikä puolestaan edistää työn tehokkuutta ja tuottavuutta. Camcut tarjoaa myös CAM-ohjelmointipalvelua, jossa yhdistyy vuosikymmenien kokemus koneistuksesta ja Mastercam-ohjelmiston dynaamiset työstöradat. Tämä palvelu on suunniteltu auttamaan yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin ja tehokkaammin.

Mastercam-ohjelmiston menestys ja suosio eivät ole sattumaa. Sen pitkä historia, jatkuva kehitys, laaja sovellusvalikoima sekä tiivis yhteistyö teollisuuden ja koulutuslaitosten kanssa ovat tehneet siitä luotettavan työkalun maailmanlaajuisesti. Ei ole väliä, onko kyseessä pieni konepaja tai suuri monikansallinen yritys - Mastercamin avulla voi tehostaa tuotantoaan, parantaa laatua ja pysyä kilpailun kärjessä. Eikä ole ihme, että se on valinta nro 1 monille yrityksille ympäri maailman.

Jos yrityksesi hakee tehokasta ja monipuolista CAM-ratkaisua, on Mastercam ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Camcut Oy:n kautta saat kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen, jotta voit käyttää ohjelmistoa tehokkaasti hyödyksesi. Vahva kokemus ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen takaavat, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea Mastercam-ohjelmistosi käyttöön. Miksi siis odottaa? Ota askel kohti tehokkaampaa tuotantoa ja parempia tuloksia Mastercamin avulla jo tänään.

 

Mastercam Suomi kotisivu