5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Schüssler

Karl Schüssler GmbH & Co. KG on vuodesta 1970 lähtien ollut yksi saksalaisen teollisuusvalmistuksen kärkinimiä, keskittyen erityisesti korkealaatuisten työkalupitimien ja lämpökutisteyksikköjen tuotantoon. Yrityksen pitkä historia, perusteellinen asiantuntemus ja sitoutuminen laatuun ovat nostaneet sen alan huippujen joukkoon eri puolilla maailmaa.

Karl Schüssler GmbH & Co. KG perustettiin vuonna 1970 ja sen juuret ovat syvällä saksalaisessa teollisuusosaamisessa, insinööritaidossa sekä jatkuvassa innovatiivisuudessa. Yrityksen perustamisesta lähtien Schüssler on keskittynyt kehittämään tuotteita, jotka vastaavat korkeimpiin laatustandardeihin sekä teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Vuosikymmenten aikana yritys on säilyttänyt periaatteensa korostaen laadun merkitystä kaikessa toiminnassaan, samalla kun se on mukautunut teknologian kehitykseen ja markkinoiden muutoksiin.

Schüssler ymmärtää, että teollisuuden alalla luotettavuus, kestävyys ja tarkkuus ovat avainasemassa. Sen vuoksi koko tuotantoprosessissa, alkaen raaka-aineen valinnasta aina valmiin tuotteen laadunvalvontaan, noudatetaan tiukkoja laatuvaatimuksia. Yritys on sertifioitu ISO 9001: 2015 -standardin mukaisesti, mikä takaa, että sen laadunhallintajärjestelmä täyttää kansainväliset vaatimukset ja sitä parannetaan jatkuvasti. Jokainen työkalupitimen vaihe – suunnittelusta valmistukseen ja tarkistuksiin – vastaa korkeimpiin laatuvaatimuksiin.

Erityisen tunnettu Schüssler on sen innovatiivisista lämpökutistepitimistä ja lämpökutisteyksiköistä. Työkalupitimissä käytetty lämpökutisteteknologia mahdollistaa työkalujen nopean, luotettavan ja tarkan kiinnittämisen ja irrottamisen työkalukartioista. Tämä teknologia ei ainoastaan paranna työkalujen kiinnityksen tarkkuutta, vaan myös lisää niiden käyttöikää vähentämällä mekaanista kulumista kiinnityksessä.

Suomessa Schüsslerin tuotteita edustaa Camcut Oy, joka toimii yrityksen virallisena maahantuojana. Camcut Oy on tunnettu paitsi korkeatasoisten työkalujen ja ohjelmistojen toimittajana sekä myös asiakkaidensa teknisenä tukena ja kouluttajana. Sen kautta suomalaiset teollisuuden alan yritykset ja ammattilaiset pääsevät hyödyntämään Schüsslerin laadukkaita työkalupitimiä ja lämpökutisteyksiköitä sekä varmistamaan tuotantonsa tehokkuuden ja kilpailukyvyn.

Schüsslerin laadukkaiden työkalupitimien ja lämpökutisteyksikköjen käytöllä on merkittäviä etuja. Ensinnäkin, tarkka ja luotettava työkalujen kiinnitysmenetelmä minimoi virheet tuotannossa, vähentää seisokkiaikoja ja nostaa tuotantotehokkuutta. Toiseksi, työkalujen käyttöikä pitenee, kun mekaaninen rasitus vähenee ja kiinnitys on optimaalinen. Kolmanneksi, Schüsslerin tuotteet tarjoavat joustavuutta ja sopeutumiskykyä erilaisiin tuotantotarpeisiin, mahdollistaen monipuolisen ja vaativankin tuotannon sujuvan toteutuksen.

Karl Schüssler GmbH & Co. KG on omistautunut jatkuvalle innovaatiolle ja teknologian kehitykselle. Tulevaisuudessa yritys pyrkii entisestään parantamaan tuotteidensa suorituskykyä ja kestävyyttä, sekä kehittämään uusia ratkaisuja teollisuusasiakkaidensa kasvaviin tarpeisiin. Yhteistyössä maahantuojien, kuten Camcut Oy:n kanssa, Schüssler varmistaa, että sen tuotteet ja palvelut ovat saatavilla ja tukevat teollisuuden tuotantoa eri puolilla maailmaa.

Karl Schüssler GmbH & Co. KG:n pitkäaikainen sitoutuminen laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt siitä alan johtavan toimijan maailmanlaajuisesti. Sen työkalupitimet ja lämpökutisteyksiköt edustavat huippulaatua ja teknologista edistystä, tuoden merkittäviä etuja teollisuuden tuotantoprosesseihin. Suomessa Camcut Oy:n kautta Schüsslerin tuotteet ovat saavuttaneet vankan aseman, vahvistamassa teollisuuden kilpailukykyä ja tehokkuutta.

Schüssler kotisivu