Camcut uutiskirje 2/2020

01.06.2020

VERKKOKAUPPA ON NYT AVATTU

Olemme päivittäneet kotisivumme uudelle alustalle, joka skaalautuu erinomaisesti myös erilaisille laitteille. Täysin uudistuneen sivuston isoin uudistus on verkkokauppa, joka on rakennettu kuunnellen asiakkaidemme toiveita helppokäyttöisyydestä, monipuolisuudesta sekä informatiivisuudesta. Sivuston tuotteita voi selata ilman kirjautumista, mutta tilausprosessi edellyttää tunnuksien luomista sivustolle. Kirjautuneena sivusto näyttää myös tuotteiden asiakaskohtaisen hinnoittelun. Sivustolla on alkuvaiheessa kaikki yli 60 000 Walter Toolsin tuotetta ja uusia tuotemerkkejä lisätään sivustolle jatkuvasti kuluvan vuoden aikana. Testaa sivustoa ja anna palautetta. KAIKKIEN KESÄKUUN 2020 AIKANA VERKKOKAUPAN KAUTTA TEHTYJEN YLI 300€ ARVOISIIN TILAUKSIIN LISÄTÄÄN 10% LISÄALENNUS. KAMPANJA ON VOIMASSA 1.6.-30.6.2020 VÄLISEN AJAN.

 

ENTISTÄKIN ENEMMÄN TUKIMATERIAALIA

Uudistuneet kotisivumme sisältävät verkkokaupan lisäksi entistäkin enemmän konepajatuotannossa tarvittavaa tukimateriaalia. Sivustolle on lisätty Camcut-mobiilisovelluksesta tutut ISO-toleranssi ja kierretaulukkotoiminnot, jotka helpottavat tärkeiden tietojen saamista silloin kun työskennellään tietokoneen äärellä esim. työstöratojen ohjelmoinnin yhteydessä. Kotisivujemme tuki-osiosta löydät pdf-oppaiden lisäksi myös kattavan valikoiman Mastercam-harjoituksia, sekä 3D-malleja kiinnittimistä, joita voi hyödyntää CAM-ohjelmoinnissa. Kaikki tukimateriaali on sivustolta vapaasti ladattavissa ja käytettävissä esim. ammatillisessa opetuksessa. Tukimateriaalia lisätään sivustolle jatkuvasti ja sitä kehitetään koko ajan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

MASTERCAM 2021 ON JULKAISTU

Uusi Mastercam 2021 versio on julkaistu. Suomenkielistä versiota odotellaan vielä muutamien päivien ajan, jonka jälkeen sen voi ladata suoraan www.mastercam.fi sivustolta. Uudessa versiossa on laaja valikoima täysin uusia omianaisuuksia mm. automatisoitu viisteiden poraus, ns. köysikierteiden sorvaus, automaattinen 3+2 akselinen rouhinta sekä parannuksia mm. ketjutusvalintoihin, tasaus-operaation lähestymisiin, dynaamisen jyrsinnän nurkkien käsittelyyn ja 3D-muotojen reunojen jatkeisiin sekä paljon muuta, mikä tekee ohjelmoinnista entistäkin helpompaa ja nopeampaa. KYSY UUDEN MASTERCAM VERSION ESITTELYSTÄ TAI KOULUTUKSISTA VAIKKA ETÄYHTEYDEN VÄLITYKSELLÄ.

 

CAMCUT MOBIILISOVELLUS 2.0 ON JULKAISTU

Koneistajille ja koneistajiksi opiskeleville sekä metallialan toimihenkilöille suunniteltu Camcut-mobiilisovellus kehittyy jatkuvasti ja sai nyt uuden 2.0 version. Uudessa versiossa on mukana useita käyttäjien toivomia ominaisuuksia, joita ovat mm. painolaskuri, laajennetut kierretaulukot, kierteiden päätteet, kiristysmomentit ja geometriset toleranssit. Sovelluksen käyttöliittymään on tehty myös parannuksia ja sovellus on saatavilla nykyään 11 eri kielellä sekä Android- että iOS-mobiilialustoille. Isoin kokonaisuus uuden version ominaisuuksista on konepajoille näkyvyyttä tarjoava konepajafinder, jonka avulla asiakkaat voivat löytää esimerkiksi valmistajan tietynlaiselle tuotteelle tai esimerkiksi työpaikkaa etsivä koneistaja voi hakea tägien avulla konepajoja tietyllä etäisyydellä asuinpaikkakunnastaan, joissa on avoimia työpaikkoja.

 

NÄKYVYYTTÄ KONEPAJAFINDERILLÄ

Lisäsimme Camcut-mobiilisovellukseen ainutlaatuisen tavan tarjota konepajoille näkyvyyttä. Sovelluksen yli 50000 latauskertaa ja jokapäiväinen sovelluksen käyttö tarjoaa parhaan ympäristön olla esillä juuri siellä missä asiakkaatkin ja alan ammattilaisetkin ovat. Konepajafinder on ominaisuus, josta sovelluksen käyttäjä voi hakea konepajoja paikkakunnan, työstökoneiden ominaisuuksien tai tiettyjen tägien perusteella, joita voivat olla mm. ’moniakselikoneistus’, ’hionta’ tai vaikka ’avoimia työpaikkoja’. Näkyvyys sovelluksessa tulee olemaan yrityksille vuosihinnoiteltu ja sen avulla ylläpidetään sovellusta ja kehitetään sitä koko ajan paremmaksi koneistajien aputyökaluksi. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada sovelluksen ensimmäisen vuoden näkyvyyden veloituksetta kesän 2020 aikana sovellukseen lisätyistä konepajafinder-näkyvyyksistä. Kampanja on voimassa 1.6.-31.8.2020 KYSY LISÄÄ

 

APUA OHJELMOINTIIN JA MENETELMÄKEHITYKSEEN

Olemme jo Camcut Oy:n alkuvaiheista asti yhdistäneet perinteisen työkalumyynnin asiantunteviin ohjelmointi- ja menetelmäkehityspalveluihin. Vuosien varrella ohjelmointi- ja menetelmäkehitystä on tehty useille eri yrityksille erilaisten tarpeiden täyttämiseksi. Ohjelmointipalveluita voidaan hyödyntää silloin, kun omaa CAM-ohjelmistoa ei ole käytössä, olemassa olevasta ohjelmistosta ei löydy riittävästi ominaisuuksia, ohjelmiston käyttöön ei riitä aikaa tai siihen ei ole riittävää osaamista. Menetelmäkehityksessä voimme katsoa koko projektia yhtenä kokonaisuutena, oikeanlaisesta työkappaleen kiinnityksestä tehokkaisiin työkaluihin ja oikeanlaisiin työstöarvoihin sekä kehittyneisiin työstöratoihin. Menetelmäkehityksellä voidaan hakea lyhyempää koneaikaa, pienempiä työkalukustannuksia tai luotettavampaa koneistusprosessia esimerkiksi miehittämättömässä koneajossa. Yhdistämällä henkilökuntamme vankan koneistuskokemuksen, viimeisimmät Mastercam-ohjelmiston ominaisuudet sekä laadukkaat työkalut optimoiduilla työstöarvoilla voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa tuotannon tehostamiseksi. KYSY LISÄÄ!

Siirry "Uutiset"-sivulle