Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

UYAR - Videokamera työstökoneeseen

Videokameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. LUE LISÄÄ

Rikkoutuiko työkalu?

Eromobil® kipinätyöstölaite rikkoutuneiden työkalujen poistoon. LUE LISÄÄ

Sorvausteräpalakampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold sorvausteräpalat -60% ohjehinnasta 18.11.2023 saakka! LUE LISÄÄ

5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Dynaamista palvelua konepajoille

Camcutin tiimi kasvoi jälleen. LUE LISÄÄ

Uutiset

Eromobil® -kipinätyöstökone

22.06.2023

Rikkoutuneen työkalun poistaminen on ongelma, johon Eromobil® kipinätyöstökone on ratkaisu. Eromobil® poistaa rikkinäiset kierretapit, porat, kalvimet sekä muut rikkoutuneet työkalut muutamassa minuutissa luotettavasti ilman, että työkappaletta vahingoitetaan. Eromobil® kipinätyöstökonetta voidaan käyttää pylväs- ja säteittäisporakoneiden, jyrsinkoneiden ym. työstökoneiden kanssa.

 

Rikkoutuneen työkalun irrottaminen työkappaleesta ei ole vain ärsyttävää, vaan se on myös kallista. Varsinkin piensarjoissa, protoissa sekä raskaassa koneistuksessa työkappaleen uudelleen valmistaminen ei välttämättä ole mahdollista ja kustannukset voivat nousta jopa tuhansiin euroihin. Eromobil® kipinätyöstökone on kone, joka ratkaisee rikkoutuneesta työkalusta aiheutuneet ongelmat.

 

Ensiapua rikkoutuneelle työkalulle

Eromobil® on liikuteltava kipinätyöstölaite rikkoutuneiden työkalujen poistoon. Rikkoutunutta työkalua pienempi ontto kuparielektroni hajoittaa prosessin aikana työkalun ytimen, jonka jälkeen rikkoutuneen työkalun leikkuusärmät voidaan poistaa helposti. Elektrodi ei kosketa prosessin aikana työkappaletta, joten työkappale pysyy vahingoittumattomana. Prosessin aikana käytetään yleensä jäähdytysneste-emulsiota.