Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Uutiset

Mahdollisuuksia mittaukseen Mahrilta

18.04.2022

Mahr MarCal 2

Laadukkaista mittavälineistä tunnettu Mahr on yli 160 vuotta vanha saksalainen yritys, jonka laatuun luottavat monet yritykset ympäri maailman. Historiansa aikana Mahr on kehittynyt visionääristä globaaliksi toimijaksi. Kansainväliset patentit innovatiivisista keksinnöistä mittauksessa ovat osoitus Mahrin insinöörien kekseliäisyydestä ja luovuudesta

Camcut Oy aloitti Mahr-mittavälineiden maahantuonnin. Mahr on erinomainen lisä laajentamaan jo ennestään vahvaa tuotevalikoimaa nyt myös mittavälineisiin.

.

MarCal-työntömitat

Mahrilla on yli 150 vuoden kokemus työntömittojen valmistuksesta ja niiden kehittämisestä. Mahrin tinkimätön laatu ja innovatiivinen kehitys tulee esille esimerkiksi työntömittojen liukupinnoista, jotka Mahr ainoana mittavälinevalmistajana viimeistelee hiertämällä. Hierretyillä liukupinnoilla saavutetaan äärimmäisen herkkä liike ja pitkä huoltoväli. Yhtenä innovaationa Mahr on kehittänyt työntömittoihinsa referenssiominaisuuden, jonka ansiosta työntömitta muistaa asemansa ja mittaa ei tarvitse erikseen nollata, kun se käynnistetään, joten työntömitan leukojen ei tarvitse olla yhdessä mittavälinettä käynnistettäessä. Mahr on tunnettu laajasta työntömittavalikoimastaan, joka kattaa perinteisin työntömittojen lisäksi ratkaisut mm. sisä- ja ulkopuolisten urien sekä reikävälien ja putkien seinämävahvuuksien mittaamiseen.  

MarCal 16 EWRi2

 

 

 

Micromar-mikrometrit

Mikrometrit ovat työntömittojen lisäksi käytetyimpiä käsimittavälineitä. Mahrin mikrometrit tunnetaan korkeasta laadusta ja kompaktista muotoilusta, joka takaa käyttäjäystävällisen ja luotettavan mittaustapahtuman. Mikrometreissä on korkealaatuiset hiotut karat, kovametallipinnoitetut mittakärjet ja tukeva runko. Micromar EWR-sarjan mikrometrit ovat varustettuja Mahrin kehittämällä toleranssitoiminnolla, joka tehostaa laadunvalvontaa entisestään. EWR-sarjan mikrometrit ovat kehitetty toimimaan vaativissa olosuhteissa ja siitä takeena onkin IP65-luokan suojaushyväksyntä.

Micromar 40 EWR V

 

 

Patentoitu langaton tiedonsiirto datakaapelin hinnalla

Mahrin langaton tiedonsiirto on saatavilla useisiin Mahrin käsimittavälineisiin. Vastaanotin on integroitu mittalaitteiden sisälle ja tämän ansiosta käyttökokemusta rajoittavia lisälaitteita ei tarvitse mittalaitteisiin asentaa. Tiedonkeruu digitaalisilla mittalaitteilla on nyt entistä yksinkertaisempaa: lähetä mittaustietosi suoraan Microsoft Office Exceliin® tai mihin tahansa Windows-ohjelmaan.

 MarTest digitaalinen 3D-mittakello

Mahrin digitaaliset 3D-mittakellot ovat erittäin tarkkoja ja herkkäliikkeisiä. Mittakellot ovat kehitetty vaativiin olosuhteisiin konepajoihin, joissa leikkuunesteet ja epäpuhtaudet ovat usein läsnä mittaustapahtumassa. Mittakelloissa on karkaistut mineraalilasipinnat ja korkealuokkaiset tiivistykset, suojaten epäpuhtauksilta. Tämä takaa pitkän ja luotettavan käyttöiän.

MarTest. 3D Touch Probe

 

 MarSurf-pinnankarheuden mittalaitteet

Mahr on markkinajohtaja pinnankarheuden mittalaitteiden kehittämisessä sekä valmistamisessa ja se omistaakin useita patentteja liittyen pinnankarheuksien mittauksiin. Mahrin kattavasta valikoimasta löydät mittarit niin konepajojen kuin laboratorioiden tarpeisiin. Valikoimasta löytyy myös kontaktittoman pinnakarheuden mittauksen vaatimukset täyttäviä optisia antureita.

MarSurf. PS 10

 

Digimar-korkeusmittalaitteet

Digimar-korkeusmittalaitteet soveltuvat joustavasti erilaisiin teollisuuden mittauksiin. Digimar-mittalaitteita on saatavilla niin manuaalisesti liikuteltavina, kuin moottoroidulla mittausakselilla varustettuina.

Digimar. 817

 

 

sampsa
Sampsa Hirvineva
myynti-insinööri