MASTERCAM-OHJELMOIJA: Camcut Oy hakee teknistä myyjää

09.03.2022

Camcut on palveleva tekninen kauppa, jonka toiminta-ajatus kiteytyy kokonaispalveluun, minkä avulla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta.

Tuomme maahan ja myymme laadukkaita työkaluja sekä CAM-ohjelmistoja. Olemme teknisenä tukena kaikissa edustamissamme tuotemerkeissä sekä koulutamme niiden käyttöä. Toimintamme kasvaessa haemme lisää huippuosaajia tiimiimme palvelemaan asiakkaitamme jatkossakin nopealla aikataululla kaikissa lastuavaan työstöön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Haemme nyt vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi mikäli haluat liikkuvan ja joustavan työn kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään itseäsi sekä työympäristöäsi ja olemaan tärkeä palanen innostavaa työyhteisöä. Voit siis olla mistäpäin Suomea tahansa.

Mastercam ohjelmoija3


Työtehtävät:
Toimenkuvaan kuuluvat CAM-ohjelmiston myynti-, tuki- ja koulutustehtävien lisäksi lastuavien työkalujen ja konepajatarvikkeiden myynti.

Vaatimukset: Edellytämme ymmärrystä CAM-ohjelmoinnista, koneistusmenetelmistä sekä työkaluista. Eduksi katsotaan Mastercam osaaminen vähintään perusteiden tasolla sekä omatoimisuus, hyvä ongelmanratkaisukyky, asiakaslähtöisyys ja aiempi kokemus teknisestä myynnistä tai koulutuksesta.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset 31.5.2022 mennessä

mikko
Mikko Vepsäläinen
toimitusjohtaja


Siirry "Uutiset"-sivulle