Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Uutiset

MASTERCAM-OHJELMOIJA: Camcut Oy hakee teknistä myyjää

09.03.2022

Camcut on palveleva tekninen kauppa, jonka toiminta-ajatus kiteytyy kokonaispalveluun, minkä avulla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta.

Tuomme maahan ja myymme laadukkaita työkaluja sekä CAM-ohjelmistoja. Olemme teknisenä tukena kaikissa edustamissamme tuotemerkeissä sekä koulutamme niiden käyttöä. Toimintamme kasvaessa haemme lisää huippuosaajia tiimiimme palvelemaan asiakkaitamme jatkossakin nopealla aikataululla kaikissa lastuavaan työstöön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Haemme nyt vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi mikäli haluat liikkuvan ja joustavan työn kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään itseäsi sekä työympäristöäsi ja olemaan tärkeä palanen innostavaa työyhteisöä. Voit siis olla mistäpäin Suomea tahansa.

Mastercam ohjelmoija3


Työtehtävät:
Toimenkuvaan kuuluvat CAM-ohjelmiston myynti-, tuki- ja koulutustehtävien lisäksi lastuavien työkalujen ja konepajatarvikkeiden myynti.

Vaatimukset: Edellytämme ymmärrystä CAM-ohjelmoinnista, koneistusmenetelmistä sekä työkaluista. Eduksi katsotaan Mastercam osaaminen vähintään perusteiden tasolla sekä omatoimisuus, hyvä ongelmanratkaisukyky, asiakaslähtöisyys ja aiempi kokemus teknisestä myynnistä tai koulutuksesta.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset

mikko
Mikko Vepsäläinen
toimitusjohtaja