Näkyvyyttä konepajoille

30.09.2020

Konepajafinder kuva1KONEPAJAFINDER tarjoaa näkyvyyttä konepajoille täysin uudenlaisella tavalla. Konepajafinderin avulla käyttäjät voivat hakea konepajoja paikkakunnan, työstökoneiden tai erilaisten tägien avulla. Konepajafinder on osa CAMCUT-mobiilisovellusta, joka on suomalaisen Camcut Oy:n kehittämä ilmainen konepajateollisuuden mobiilityökalu ja se on suunniteltu niin tuotantotyöntekijöille, toimihenkilöille kuin kone- ja metallialan opiskelijoillekin.

Konepajoille kohdennetun ja laajan käyttäjämäärän ansiosta Konepajafinder on nykyaikaisin paikka olla esillä juuri siellä, missä kaikki alan ammattilaisetkin ovat.

Haluamme tarjota konepajoille mahdollisuuden päästä mukaan Konepajafinderiin alkuvaiheessa veloituksetta. Jatkossa Konepajafinderistä veloitetaan pieni maksu, jonka avulla pyrimme ylläpitämään ja kehittämään sovellusta sekä pitämään sen käyttö jatkossakin käyttäjille täysin ilmaisena työkaluna.

Konepajafinderiin pääsee mukaan ensimmäiseksi vuodeksi veloituksetta vuoden 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen näkyvyys muuttuu maksulliseksi.

Lue lisää konepajafinderistä uusimmasta Eurometallista

mikko
Mikko Vepsäläinen

 

Siirry "Uutiset"-sivulle