5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Näkyvyyttä konepajoille

30.09.2020

Konepajafinder kuva1KONEPAJAFINDER tarjoaa näkyvyyttä konepajoille täysin uudenlaisella tavalla. Konepajafinderin avulla käyttäjät voivat hakea konepajoja paikkakunnan, työstökoneiden tai erilaisten tägien avulla. Konepajafinder on osa CAMCUT-mobiilisovellusta, joka on suomalaisen Camcut Oy:n kehittämä ilmainen konepajateollisuuden mobiilityökalu ja se on suunniteltu niin tuotantotyöntekijöille, toimihenkilöille kuin kone- ja metallialan opiskelijoillekin.

Konepajoille kohdennetun ja laajan käyttäjämäärän ansiosta Konepajafinder on nykyaikaisin paikka olla esillä juuri siellä, missä kaikki alan ammattilaisetkin ovat.

Haluamme tarjota konepajoille mahdollisuuden päästä mukaan Konepajafinderiin alkuvaiheessa veloituksetta. Jatkossa Konepajafinderistä veloitetaan pieni maksu, jonka avulla pyrimme ylläpitämään ja kehittämään sovellusta sekä pitämään sen käyttö jatkossakin käyttäjille täysin ilmaisena työkaluna.

Konepajafinderiin pääsee mukaan ensimmäiseksi vuodeksi veloituksetta vuoden 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen näkyvyys muuttuu maksulliseksi.

Lue lisää konepajafinderistä uusimmasta Eurometallista

Camcut Mikko Vepsalainen
Mikko Vepsäläinen