Uutuustyökaluja Walter Toolsilta

19.03.2020

UUTUUSTUOTTEITA WALTER TOOLSILTA

Walter Tools julkaisi valikoiman uusia innovatiivisia työkaluratkaisuja, joiden avulla voidaan nostaa kustannustehokkuutta sekä luoda entistäkin luotettavampi koneistusprosessi. Laadukkaista työkaluistaan tunnettu Walter Tools on edelläkävijä useiden työkalutyyppien ja pinnoitteiden kehittämisessä ja se omistaakin useita työkaluteknologisia patentteja. Yli 100-vuotta vanha saksalainen työkaluvalmistaja yhdistää pitkän historian tuoman tietotaidon nykyaikaisiin teknologioihin ja valmistusmenetelmiin. Suomessa Walter Toolsin jälleenmyyjänä tunnettu Camcut Oy tarjoaa edustamilleen tuotteille myös laadukkaat tukipalvelut. Camcut saikin tästä tunnustuksena ainoana Suomessa Walter Channel Partner Gold Level -tunnustuksen.

CP 2020 Gold

 

INNOVAATIOITA SORVAUKSEEN

Ainutlaatuisella teräpalan kiinnitysmekanismilla varustettu G4014- pistosorvausterä on suunniteltu erityisesti pitkäsorveille, joissa teräpalan vaihtaminen työkalun yläpuolelta on ahtaasta tilasta johtuen vaivalloista. G4014-pistosorvausterän kääntöterän kiinnitysmekanismi onkin toteutettu työkalun sivusta, jolloin kiinnitysruuvi on aina käden ulottuvilla. Uusi keskiraskaaseen rouhintasorvaukseen suunniteltu MU5-teräpalageometria varmistaa hyvän lastunhallinnan laajalla syöttö- ja lastunvahvuusalueella.

turning G4014 P DX18 19 1

 

TEHOKKAAMPAA JYRSINTÄÄ

Uusi Xtra·tec® XT tuotesarjan M5130 on täysin uusi uuden sukupolven nurkkajyrsin, jossa suorituskyky ja luotettava koneistusprosessi yhdistyvät täysin uudella tasolla. M5130-jyrsimessä on uudelleen suunniteltu teräpalansija, jonka avulla teräpalan kiinnitysruuvin ympärillä on aiempaa suurempi  pinta-ala takaamassa palakiinnityksen tukevuutta ja parantamassa teräpalojen kestoikää. Tehokkaaseen lastunpoistoon kehitetty M5008-suurensyötönjyrsin täydentää Walter Toolsin ennestään tehokkaiden suurensyötönjyrsimien sarjaa myös pienemmillä halkaisijoilla. Kaksipuoleisella ja neljäsärmäisellä teräpalalla varustettujen M5008-jyrsimien halkaisijat alkavat 16 millimetristä. Jyrsin soveltuu perinteisen tasojyrsinnän lisäksi myös ramppaavaan liikkeeseen, pistojyrsintään sekä kevytleikkuisuuden vuoksi myös pitkille työkalupituuksille. Innovatiivisen M5137-kulmajyrsimen kuusisärmäisen teräpalan avulla saadaan  kustannustehokkuutta myös ramppaavaan jyrsintään. Parhaimman tehokkuuden uusista Walter Tools vaihtopalajyrsimistä saa käyttämällä ainutlaatuista Tiger▪tec® Gold pinnoitteella varustettuja teräpaloja, joiden avulla työkalun kestoikää voidaan parantaa jopa 200% perinteisiin pinnoitteisiin verrattuna.

milling xt m5008 19 1

 

MAKSIMOI TYÖKALUJEN SUORITUSKYKY LAADUKKAILLA PITIMILLÄ

Laadukkaat työkalut vanhoissa pitimissä on kuin uudet kumit kieroissa vanteissa. Tästä syystä työkalujen oikeanlaiseen kiinnitykseen kannattaakin kiinnittää huomiota. Vaikkakin pitimien uusiminen lisää kustannuksia niin se tuo merkittävää säästöä työkalujen kulutuksessa. Walter Tools toi uutuuksia myös työkalupitimiin värinävaimennetuilla Accure·tec pitimillä sorvaukseen ja jyrsintään sekä uudentyyppisellä pikavaihdollisella mikrouivalla ER-kierteytyspitimellä.

turning a3000 19 1

 

Siirry "Uutiset"-sivulle