5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Uutiset

UYAR - Videokamera työstökoneeseen

15.06.2023


UYAR on uuden sukupolven visuaalinen valvontajärjestelmä työstökoneille. Uyar-videokameroiden avulla voit seurata visuaalisesti kaikkia prosesseja reaaliaikaisesti erilliseltä kuvaruudulta tai etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen näytöltä miehittämättömässä tuotannossa. Suljettu IP -suojausluokitettu kamera on varustettu valolla ja pyörivällä linssillä, jotka mahdollistavat hyvän kuvalaadun kaikissa tilanteissa työstökoneen sisällä työstötapahtuman aikana. Kameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. Työstökonekameran käyttökohteita voivat olla esimerkiksi 5-akseliset työstökoneet, vaakakaraiset työstökoneet, monitoimisorvit, isot aarporat, pitkäjyrsinkoneet, portaalijyrsinkoneet tai työstökoneen valvonta miehittämättömässä ajossa esim. FMS-linjastoissa tai kappaleissa, joissa on pitkä koneaika, kuten esimerkiksi muottien koneistus. Uyar-kamerat ovat myös erinomainen lisä yrityksille, jotka haluavat näyttää asiakkailleen mitä koneen sisällä tapahtuu tai opetuskäyttöön oppilaitoksille, missä usean henkilön pitäisi nähdä työstöprosessi samanaikaisesti.

UYAR-kamerajärjestelmän avulla seuraat koneistustapahtumaa helposti erilliseltä näytöltä tai verkon yli tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Reaaliajassa toistuva videokuva on myös tallennettavissa myöhempää tarkastelua varten tai käytettävissä esim. mainos- tai opetusmateriaalin luomisessa.

 UYAR-kameravalvontajärjestelmä vaakakaraisessa työstökeskuksessa. Työstökonekameroiden avulla voidaan seurata koneistusta eri suunnista sekä nähdä työkalumakasiiniin ja vaihtopaletteihin suoraan lisänäytöltä.

 5-akselinen työstökeskus HERMLE - C 400 HS flex

 

5-akselinen työstökeskus DMG MORI - DMU 90 P duoBLOCK

 

Monitoimisorvi GILDEMEISTER - CTX beta 800 TC

 

Gear Skiving hammastuskone LIEBHERR - LK 500

 

Vaakakarainen työstökeskus HECKERT - HEC 400D

 

Monitoimisorvi INDEX - R200

 

CNC-Sorvi MAZAK - QT250MY