5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Tools tuoteinnovaatiot 1/2023

06.04.2023

Innovatiivisesta tuotekehityksestään tunnettu Walter Tools julkaisi tuhat uutta tuotetta, jotka sisältävät 21 kokonaan uutta tuoteperhettä, sekä laajennuksia olemassa oleviin tuoteperheisiin. Uusien työkaluinnovaatioiden joukosta löytyy useita ainutlaatuisia ja patentoituja ratkaisuita tuotannon tehostamiseksi. Walter Toolsin virallinen jälleenmyyjä Camcut Oy on kouluttautunut uusiin tuotteisiin ja esittelee seuraavassa uusien innovaatioiden kohokohdat. Kysy laajempaa tuote-esittelyä etänä tai paikan päällä.

 

Suosittu WL -kopiosorvaustyökalu saa laajennuksen uudesta pienemmästä WL17 -teräpalasta. Uusi pienempi teräpala mahdollistaa sorvauksen jokaiseen suuntaan pitkäsorvausautomaateilla ja entistäkin pienemmissä rei’issä. WL-kopiosorvaustyökalu korvaa perinteiset D- ja V- teräpalageometriat uudella innovatiivisella teräpalan kiinnityksellä, joka takaa tukevan teräpalan kiinnityksen ansiosta luotettavan koneistusprosessin sekä kustannustehokkaan menetelmän 3 -särmäisellä teräpalageometrialla. Sisäsorvauksessa WL -teräpalageometria mahdollistaa ulottuvuuden pienempiin reikiin kuin perinteiset V – teräpalageometriat. Yhdessä ainutlaatuisen ja patentoidun Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoitteen kanssa WL -kopiosorvaustyökalut tehostavat sorvausprosesseja ennen näkemättömällä tavalla.

 

Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoite saa laajennuksia kahdesta uudesta sorvausteräpalalaadusta. WPP05G ja WKP01G -teräpalalaatujen ansiosta voidaan käyttää entistäkin suurempia lastuamisnopeuksia ja lisätä tuottavuutta ISO P ja ISO K materiaaliryhmillä. Patentoitu MT-TiCN Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoite poikkeaa kaikista muista markkinoilla olevista monikerrospinnoitteista pinnoitteen paksuuden ja ainutlaatuisen rakenteen ansiosta. Tiger·tec® Gold -teräpaloilla saavutetaan pidempi työkalun kestoikä, parempi kestävyys viistekulumista ja lämpösäröjä vastaan, parempi teräpalan sitkeys sekä helpommin havaittava työkalun kuluminen.

 

Walter Toolsin uudet työkalut pitkäsorvausautomaateille mahdollistavat ISO-teräpalajärjestelmän mukaisien sorvausgeometrioiden käytön kustannustehokkaasti Swiss-tyyppisillä pitkäsorvausautomaateilla. Työkalut ovat varustettu sekä ylä- ja alapuolisella läpijäähdytyksellä. Varsinkin alapuolisen jäähdytyksen ansiosta työkalulla saavutetaan pitkä käyttöikä. Työkalujen optimoidut varsipituudet takaavat vakaan ja luotettavan sorvausprosessin sekä terapalan tarkkasijainti varren tasolla mahdollistaa hyvän ulottuvuuden ja helpon käytön pitkäsorvausautomaateilla.

 

Krato·tec™ on uusi innovatiivinen AlTiN monikerrospinnoite, joka soveltuu kaikille materiaaliryhmille ja sen avulla saavutetaan jopa 50% pidempi työkalun kestoikä. Pinnoitteen ainutlaatuisesta teknologiasta kertoo myös se, että pinnoitteelle on haettu patenttia. Uudella Krato·tec™ -pinnoitteella varustettuja työkaluja ovat DC180 täyskovametallipora, joka on tehokas yleisporanterä kaikille materiaaliryhmille 3- ja 5xD leikkuupituuksilla.

 

Toinen Krato·tec™ -pinnoitetta hyödyntävä uutuus on DC183, joka on kolmella teräsärmällä varustettu pora ja se soveltuu mm. tehokkaaseen valuraudan poraukseen ja valettujen esireikien poraamiseen esimerkiksi alumiinivaluissa. Kolmileikkuinen pora tekee erittäin tarkan ja hyvälaatuisen reiän.

 

Walter Titex DC166 jatkaa Walter Toolsin työkalujen kehittämistä alumiinin koneistukseen. Pinnoittamattomassa DC166 täykovametalliporassa on uudelleen muotoiltu kärki, jonka ansiosta saadaan parempi jäähdytys, parempi kestoikä ja isommat työstöarvot. DC166 alumiiniporat ovat saatavilla 3-12mm halkaisijoilla 5xD leikkuupituuksilla. Tehokkaaseen alumiinin poraukseen suunnitellulle poran kärjen muotoilulle on haettu patenttia.

 

Walter Xill·tec™ universaali varsijyrsin tuoteperhe laajenee merkittävästi. Xill·tec™ -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman muuttuvanousuisia täyskovametallisia varsijyrsimiä, joissa yhdistyvät kustannustehokas hinta/laatu suhde. Xill·tec™ -jyrsimet soveltuvat kaikille materiaaliryhmille, jonka vuoksi ne ovatkin jokaisen konepajan ehdoton yleistyökalu. MC230 varsijyrsimiä on saatavilla 2-8 leikkuisina halkaisijoilla 2-20mm 1-5xD leikkuupituuksilla. Uusi MC233 on lastunmurtourilla varustettu universaali ja kustannustehokas ratkaisu hyödyntämään CAM-ohjelmistojen dynaamisia työstöratoja.

 

Lisätietoja Walter Tools -uutuustuotteista