5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Erikoistyökalu- ja teroituspalvelu

Viime vuosina olemme voineet havaita merkittävän kasvun erikoistyökalujen kysynnässä, jotka ovat räätälöity erityisiin tehtäviin. Näiden työkalujen hyödyntäminen on osoittanut, että tuottavuutta voidaan parantaa ja samalla myös vapauttaa työstökoneiden työkalupaikkoja. Tämä suuntaus on saanut monet lastuavien työkalujen valmistajat, kuten saksalaisen Walter Toolsin, kehittämään ja tuomaan markkinoille erityispalveluja, jotka vastaavat kasvavaan kysyntään.

Erikoistyökalujen kysynnän kasvaessa on nähtävissä myös niihin liittyvien hintojen ja toimitusaikojen lasku. Tämä on erinomainen uutinen niille teollisuudenalalla toimiville konepajoille, jotka etsivät tapoja tehostaa toimintaansa ilman, että siitä muodostuu heille kohtuutonta taloudellista taakkaa.

Walter Xpress-palvelu on osoittautunut erittäin tehokkaaksi erikoistyökalujen hankinnassa. Palvelun avulla asiakkaat voivat saada vakiotuotteista poikkeavia erikoistyökaluja noin 3–4 viikon toimitusajalla. Lisäksi Walter Toolsin Walter Xpress-palvelussa saadaan hinta- ja toimitusaika selville alle tunnin kuluttua lähetetystä kyselystä. Tämä on merkittävä parannus perinteisiin toimitusaikoihin verrattuna ja se antaa merkittävän kilpailuedun, kun erikoistyökalun valmistamisella on kiire.

Yleisimmät Walter Toolsin tuottamat erikoistyökalutyypit ovat esimerkiksi porrasporat, poikkeavalla mitoituksella olevat varsijyrsimet ja kierretapit. Myös vaihtopalallisten erikoistyökalujen kysyntä on nousussa. Tällaiset työkalut tarjoavat monipuolisia ratkaisuja konepajojen tarpeisiin, mahdollistaen entistä tarkemman ja tehokkaamman työstön monenlaisilla materiaaleilla.

Suomessa Walter Toolsin virallinen jälleenmyyjä on Camcut, joka tarjoaa konepajoille mahdollisuuden hankkia nämä tehokkaat räätälöidyt Walter Xpress erikoistyökalut. Panostaminen laadukkaisiin työkaluihin voi olla merkittävä tekijä yrityksen menestyksessä, sillä ne mahdollistavat materiaalien ja resurssien paremman hyödyntämisen ja lyhentävät valmistusaikoja. Räätälöidyt työkalut on suunniteltu vastaamaan juuri teidän tuotantonne erityisvaatimuksiin. Tämä ei ainoastaan tehosta tuotantoa, vaan myös vähentää koneiden käyttöaikaa ja mahdollisen tuotantokatkoksen riskiä. Erikoistyökalut ovat keskeisiä tekijöitä tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamisessa nykyaikaisessa konepajateollisuudessa. Panostamalla laadukkaisiin työkaluihin ja hyödyntämällä uusimpia innovaatioita teollisuuden alalla voitte saavuttaa merkittävää etua kilpailijoihinne nähden.

Jos siis haluatte pysyä kilpailijoidenne edellä ja parantaa teidän tuotantoprosessejanne, nyt on oikea aika ottaa yhteyttä Camcutiin. Voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@camcut.fi tai soittaa numeroon 045 187 2212 saadaksenne lisätietoja siitä, kuinka Walter Toolsin räätälöidyt erikoistyökalut voivat tehostaa yrityksenne toimintaa.

Kun ajatellaan työkaluja ja niiden hankintoja teollisuudessa, usein keskitytään vain työkalun hankintahintaan. Tämä on luonnollisesti tärkeä tekijä päätöksenteossa, mutta se ei kerro koko totuutta työkalun todellisista kustannuksista. Työkalun kokonaiskustannukseen vaikuttaa merkittävästi myös sen tuottavuus, eli miten hyvin se toimii käytössä, sekä sen kestoikä. Korkealaatuinen, pitkäikäinen työkalu voi olla pitkällä aikavälillä edullisempi valinta, vaikka sen hankintahinta olisikin alkuun suurempi.

Walter Toolsin tarjoama teroituspalvelu on esimerkki siitä, kuinka työkalun kokonaiskustannuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi huoltamalla ja kunnostamalla sitä asianmukaisesti. Tämä palvelu ei vain säilytä työkalun alkuperäistä laatua, vaan varmistaa myös sen, että työkalu pysyy parhaassa mahdollisessa iskussa koko sen elinkaaren ajan. Teroitusprosessissa tuotteet palaavat niiden alkuperäisiin geometrioihin ja ne pinnoitetaan Walter Toolsin korkealaatuisilla pinnoitteilla. Pinnoituksen jälkeen pinnat kiillotetaan, mikä takaa erinomaisen lastujen poistumisen lastu-uraa pitkin. Tämä ei ainoastaan paranna työkalun suorituskykyä, vaan myös pidentää sen käyttöikää.

Kiillotuksen ja pinnoituksen jälkeen tuotteet laser-merkataan sekä pakataan huolellisesti yksittäispakkauksiin ennen kuin ne lähetetään takaisin asiakkaalle. Näillä toimenpiteillä varmistetaan, että työkalut saapuvat asiakkaalle uudenveroisessa kunnossa, valmiina käytettäviksi ilman lisähuoltoa. Walter Tools tarjoaa tämän huippuluokan palvelun noin neljän viikon toimitusajalla, joka on erinomainen aika-arvio alalla, jossa aika on rahaa.

Mielenkiintoista on, että Walter Tools ei teroita ainoastaan omia tuotteitaan, vaan myös muiden valmistajien työkaluja. Tämä tekee heistä monipuolisen kumppanin kaikille, jotka haluavat varmistaa työkalujensa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Suomessa Walter Toolsin virallinen jälleenmyyjä Camcut tarjoaa asiakkaille helposti lähestyttävän tavan hyödyntää tätä arvokasta palvelua. Camcutin kautta asiakkaat voivat tutustua tarkemmin teroituspalveluun ja tilata kätevästi teroituslaatikon, joka tekee työkalujen lähettämisestä teroitettavaksi vaivatonta.

Sijoittamalla laadukkaaseen huoltoon ja kunnossapitoon, yritykset voivat merkittävästi vähentää työkalujensa kokonaiskustannuksia ajan mittaan. Walter Toolsin teroituspalvelu on esimerkki arvokkaasta palvelusta, joka mahdollistaa tämän. Teroittamalla ja huoltamalla työkaluja säännöllisesti, voidaan säilyttää niiden korkea suorituskyky ja pidentää käyttöikää, mikä puolestaan vähentää tarvetta jatkuvalle uusien työkalujen hankinnalle. Näin ollen työkalujen todellinen hinta ei määräydy pelkästään niiden hankintahinnan perusteella, vaan myös niiden tuottavuuden ja kestoiän kautta. Walter Toolsin kaltainen kumppani tarjoaa arvokkaan palvelun, joka auttaa yrityksiä optimoimaan työkalujensa käytön ja hallinnoimaan niiden kustannuksia tehokkaasti.

walter recycling1