Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Mastercam-ohjelmoija

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Konepajamessut 2022

Löydät meidät messuosastolta A 151. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Det danska företaget CIMCO är en tillverkare av mjukvara och olika applikationer för verkstadsindustrin. Cimcos produktsortiment inkluderar en avancerad NC-kodredigerare, DNC-mjukvara för tillförlitlig verktygsmaskinsdataöverföring, programvara för datainsamling i realtid för övervakning och analys av verktygsmaskiner för produktivitets- och produktionsstyrning, och maskinsimuleringsmjukvara baserad på äkta CNC-kod.

CIMCO har levererat mer än 100 000 programvaror över hela världen för maskinverkstädernas behov i decennier. CIMCO är även känd som den danska importören av Mastercam, världens mest populära CAD/CAM-programvara, för vilken CIMCO har tillverkat ett antal kraftfulla tilläggsfunktioner samt högkvalitativa fleraxliga postprocessorer. På grund av CIMCOs bakgrund fungerar CIMCOs egen mjukvara även sömlöst med Mastercam-mjukvaran.

Vi är Cimcos officiella återförsäljare i Finland och genom den är det möjligt att få alla CIMCOs produkter och postprocessorer samt direkt support för CIMCOs kvalitetssupporttjänster.