5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet Konepaja-messuosastolla A722! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

CIMCO Machine Simulation

machinesimulation

Komplett simuleringskontroll


Analysera verktygsbanor dynamiskt i tre dimensioner från videouppspelning med välbekanta kontroller. Du kan snabba upp eller sakta ner simuleringstakten, och du hittar även verktyg för att flytta till nästa eller föregående verktygsbyte, matningsrörelse eller snabbrörelse. Genom att zooma in, flytta eller rotera vyn kan du se varenda detalj i verktygsbanan.

Verifiering och inspektion


NC-programmet och simuleringen kan studeras parallellt och linjerna i NC-programmet framhävs allt eftersom simuleringen fortskrider. Kollisioner och nästan missade situationer är tydligt indikerade i programmets grafik. Programmet genererar detaljerade rapporter om fel och kollisioner automatiskt i simuleringsrapporten. Hoppa direkt till den punkt i koden som orsakar problemet, redigera koden och simuleringsrapporten uppdateras för att berätta om problemet löstes.

NC-kodsimulering i maskinmodell


3D-modeller av verktygsmaskiner kan importeras till programmet och du kan konfigurera verktyg, roterande bord, spindlar, verktygsväxlare, fästelement, arbetsstycken och till och med separata enheter. Kollisioner, överskridande felmeddelanden och faror upptäcks automatiskt i programmet för att säkerställa att det inte finns några fel i NC-filen innan den skickas till den fysiska maskinen. Maskinsimulering är helt integrerad med Cimco Edit, vilket innebär att du kan använda alla Cimco Edit-verktyg samtidigt som du simulerar ett spår i en 3D-maskinmodell. Lös enkelt fel och problem i NC-koden på din PC!