Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio. LUE LISÄÄ

UYAR - Videokamera työstökoneeseen

Videokameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. LUE LISÄÄ

Rikkoutuiko työkalu?

Eromobil® kipinätyöstölaite rikkoutuneiden työkalujen poistoon. LUE LISÄÄ

Sorvausteräpalakampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold sorvausteräpalat -60% ohjehinnasta 18.11.2023 saakka! LUE LISÄÄ

5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Dynaamista palvelua konepajoille

Camcutin tiimi kasvoi jälleen. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Det danska företaget CIMCO är en tillverkare av mjukvara och olika applikationer för verkstadsindustrin. Cimcos produktsortiment inkluderar en avancerad NC-kodredigerare, DNC-mjukvara för tillförlitlig verktygsmaskinsdataöverföring, programvara för datainsamling i realtid för övervakning och analys av verktygsmaskiner för produktivitets- och produktionsstyrning, och maskinsimuleringsmjukvara baserad på äkta CNC-kod.

CIMCO har levererat mer än 100 000 programvaror över hela världen för maskinverkstädernas behov i decennier. CIMCO är även känd som den danska importören av Mastercam, världens mest populära CAD/CAM-programvara, för vilken CIMCO har tillverkat ett antal kraftfulla tilläggsfunktioner samt högkvalitativa fleraxliga postprocessorer. På grund av CIMCOs bakgrund fungerar CIMCOs egen mjukvara även sömlöst med Mastercam-mjukvaran.

Vi är Cimcos officiella återförsäljare i Finland och genom den är det möjligt att få alla CIMCOs produkter och postprocessorer samt direkt support för CIMCOs kvalitetssupporttjänster.