5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet Konepaja-messuosastolla A722! LUE LISÄÄ

Xill·tec® kampanj

Walter Xill·tec® MC230 & MC233 kampanj LÄS MER

CIMCO

cimco

Det danska företaget CIMCO är en tillverkare av mjukvara och olika applikationer för verkstadsindustrin. Cimcos produktsortiment inkluderar en avancerad NC-kodredigerare, DNC-mjukvara för tillförlitlig verktygsmaskinsdataöverföring, programvara för datainsamling i realtid för övervakning och analys av verktygsmaskiner för produktivitets- och produktionsstyrning, och maskinsimuleringsmjukvara baserad på äkta CNC-kod.

CIMCO har levererat mer än 100 000 programvaror över hela världen för maskinverkstädernas behov i decennier. CIMCO är även känd som den danska importören av Mastercam, världens mest populära CAD/CAM-programvara, för vilken CIMCO har tillverkat ett antal kraftfulla tilläggsfunktioner samt högkvalitativa fleraxliga postprocessorer. På grund av CIMCOs bakgrund fungerar CIMCOs egen mjukvara även sömlöst med Mastercam-mjukvaran.

Vi är Cimcos officiella återförsäljare i Finland och genom den är det möjligt att få alla CIMCOs produkter och postprocessorer samt direkt support för CIMCOs kvalitetssupporttjänster.