Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Mastercam-ohjelmoija

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Det danska företaget CIMCO är en tillverkare av mjukvara och olika applikationer för verkstadsindustrin. Cimcos produktsortiment inkluderar en avancerad NC-kodredigerare, DNC-mjukvara för tillförlitlig verktygsmaskinsdataöverföring, programvara för datainsamling i realtid för övervakning och analys av verktygsmaskiner för produktivitets- och produktionsstyrning, och maskinsimuleringsmjukvara baserad på äkta CNC-kod.

CIMCO har levererat mer än 100 000 programvaror över hela världen för maskinverkstädernas behov i decennier. CIMCO är även känd som den danska importören av Mastercam, världens mest populära CAD/CAM-programvara, för vilken CIMCO har tillverkat ett antal kraftfulla tilläggsfunktioner samt högkvalitativa fleraxliga postprocessorer. På grund av CIMCOs bakgrund fungerar CIMCOs egen mjukvara även sömlöst med Mastercam-mjukvaran.

Vi är Cimcos officiella återförsäljare i Finland och genom den är det möjligt att få alla CIMCOs produkter och postprocessorer samt direkt support för CIMCOs kvalitetssupporttjänster.