Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Tanskalainen CIMCO on ohjelmistojen ja erilaisten konepajateollisuuden sovellusten valmistaja. Cimcon tuotevalikoimasta löytyy edistynyt NC-koodieditori, DNC-ohjelmistot luotettavaan työstökoneiden tiedonsiirtoon, reaaliaikaiset tiedonkeruu ohjelmistot työstökoneiden seurantaan ja analysointiin tuottavuuden ja tuotannonhallintaan sekä aitoon CNC-koodiin perustuva konesimulointiohjelmisto.

CIMCO on toimittanut ohjelmistoja jo yli 100 000 kappaletta maailmanlaajuisesti konepajojen tarpeisiin jo vuosikymmenien ajan. CIMCO tunnetaan myös maailman suosituimman CAD/CAM-ohjelmiston Mastercamin Tanskan maahantuojana johon CIMCO onkin valmistanut useita tehokkaita lisäominaisuuksia sekä laadukkaita moniakselisia postprosessoreita. CIMCO:n taustasta johtuen, myös CIMCON omat ohjelmistot toimivat saumattomasti Mastercam-ohjelmiston kanssa.

Olemme Cimcon virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja kauttamme on mahdollista saada kaikki CIMCO-tuotteet sekä postprosessorit sekä suoran tuen CIMCO:n laadukkaisiin tukipalveluihin.