Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Dynaamista palvelua konepajoille

Camcutin tiimi kasvoi jälleen. LUE LISÄÄ

CGTech VERICUT

maailman johtava CNC-simulointi- ja optimointiohjelmisto. LUE LISÄÄ

Konepajamessut 2024

Löydät meidät osastolta A722. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Tanskalainen CIMCO on ohjelmistojen ja erilaisten konepajateollisuuden sovellusten valmistaja. Cimcon tuotevalikoimasta löytyy edistynyt NC-koodieditori, DNC-ohjelmistot luotettavaan työstökoneiden tiedonsiirtoon, reaaliaikaiset tiedonkeruu ohjelmistot työstökoneiden seurantaan ja analysointiin tuottavuuden ja tuotannonhallintaan sekä aitoon CNC-koodiin perustuva konesimulointiohjelmisto.

CIMCO on toimittanut ohjelmistoja jo yli 100 000 kappaletta maailmanlaajuisesti konepajojen tarpeisiin jo vuosikymmenien ajan. CIMCO tunnetaan myös maailman suosituimman CAD/CAM-ohjelmiston Mastercamin Tanskan maahantuojana johon CIMCO onkin valmistanut useita tehokkaita lisäominaisuuksia sekä laadukkaita moniakselisia postprosessoreita. CIMCO:n taustasta johtuen, myös CIMCON omat ohjelmistot toimivat saumattomasti Mastercam-ohjelmiston kanssa.

Olemme Cimcon virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja kauttamme on mahdollista saada kaikki CIMCO-tuotteet sekä postprosessorit sekä suoran tuen CIMCO:n laadukkaisiin tukipalveluihin.