5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Mastercam lisäosat

 

Mastercam Multiaxis on Mill3D-ohjelmiston lisäominaisuus jonka avulla voidaan hallita 4- ja 5-akselin yhtäaikaista ajoa. Multiaxis-ominaisuuksia voidaan hyödyntää 5-akselisen työstökeskuksen lisäksi myös mm. pyörivin työkaluin varustetuissa sorveissa sekä B-akselilla varustetuissa monitoimisorveissa.

Mastercam Multiaxis

Mastercam blade expert

Mastercam Blade Expert lisäominaisuuksien avulla siipipyörien ohjelmoinnin automaatio on viety todella pitkälle. Blade Expertin avulla monimutkaisten impellerien ohjelmointi on nopeaa ja vaivatonta.

 

Mastercam Port Expert on lisäosa joka on suunniteltu erityisesti erilaisten kanavien työstöön. Lisäominaisuuden ansioista työkaluakselin hallinta on entistäkin helpompaa vaikeissa kanavamaisissa rakenteissa, joita esiintyy esimerkiksi erilaisissa autojen osissa.

Mastercam Port Expert 2

Mastercam Prodrill

 

Mastercam Prodrill on tehokas työkalu poraukseen, jonka avulla voidaan valmistaa työstöradat nopeasti ja luotettavasti erilaisten reikien työstöön 3D-mallista.

 

Mastercam Productivity+ lisäosalla voidaan tehdä mittausohjelmia työstökoneen Renishaw mittakärjelle suoraan Mastercamin kuvaruudulla.

Mastercam productivity plus

Mastercam art

 

Mastercam Art ominaisuuksien avulla luot helposti valokuvista 2D- ja 3D-geometrioita ja työstät ne helppojen erikoistyöstöratojen avulla.