Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 1/2023

Walter Tools julkaisi uudet tuotteet. LUE LISÄÄ

Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

Mastercam

Mastercam

Maailman suosituimman CAM-ohjelmiston Mastercamin avulla voidaan ohjelmoida useita eri tyyppisiä työstökoneita kuten työstökeskuksia, sorveja, pitkä- ja monitoimisorveja ja lankasahoja. Mastercam-ohjelmistossa on 2D ja 3D CAD-ominaisuudet, joiden avulla voidaan muokata olemassa olevia geometrioita sekä piirtää apugeometriaa 2D rautalankoina, pintoina tai solid-mallina. Mastercam tukee myös yleisimpien 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistojen tiedostoformaatteja.

Mastercamin dynaamisien työstöratojen avulla lyhennät koneaikaa ja pienennät työkalukustannuksia. Dynaamisia työstöratoja voidaan hyödyntää niin 2D-, 3D- ja 5-akselijyrsinnässä kuin sorvauksessakin. Kerromme mielellämme lisää dynaamisista työstömenetelmistä, siihen liittyvistä työkaluista ja työstöarvoista sekä dynaamisien työstöratojen saavuttamista hyödyistä asiakkaillamme.

Saat kauttamme Mastercam-ohjelmiston uudet lisenssit, vanhojen lisenssien päivitykset, täydet tukipalvelut, Mastercam-koulutukset sekä postprosessorit. Olemme toimittaneet postprosessoreitä pystykaraisille ja vaakakaraisille koneistuskeskuksille sekä perus CNC-sorveille ja kehittyneille monitoimisorveille.