Mastercam

MastercamBlackRed RGB

Mastercam on maailmain suosituin CAM-ohjelmisto ja sen avulla tehdään työstöratoja useille erilaisille työstökoneille, kuten esimerkiksi työstökeskuksille, sorveille, pitkä- ja monitoimisorveille, lankasahoille. Mastercam-ohjelmistossa on 2D ja 3D CAD-ominaisuudet, joiden avulla voidaan muokata olemassa olevia geometrioita sekä piirtää apugeometriaa 2D rautalankoina, pintoina tai solid-mallina. Mastercam-ohjelmisto on Suomen ja koko maailman suosituin CAM-ohjelmisto sekä teollisuudessa että oppilaitoksissa jo yli 20 vuoden ajan.

DynamicMotion

Mastercamin dynaamiset työstöradat lyhentävät oleellisesti koneaikaa sekä pienentävät työkalukustannuksia. Dynaamisia työstöratoja voidaan hyödyntää niin 2D-, 3D- ja 5-akselijyrsinnässä kuin sorvauksessakin. Kerromme mielellämme lisää dynaamisista työstömenetelmistä ja dynaamisen liikkeen saavuttamista hyödyistä asiakkaillamme.

Shaping text stacked

Saat kauttamme Mastercam-ohjelmiston uudet lisenssit, vanhojen lisenssien päivitykset, täydet tukipalvelut, Mastercam-koulutukset sekä postprosessorit. Olemme toimittaneet postprosessoreitä pystykaraisille ja vaakakaraisille koneistuskeskuksille sekä perus CNC-sorveille ja kehittyneille monitoimisorveille.

Toimittamiemme postprosessoreiden joukossa ovat olleet mm. seuraavia työstökonemerkit: Mori Seiki, DMG Mori, Deckel Maho, Okuma, Lagun, Haas, TOS, Mazak, Doosan, CMZ, Johnford, KIA, OKK, Akira Seiki, Mikron, Hartford, Correa, Makino, Quaser, Nakamura-Tome, Emco, XYZ jne.

Postprosessorit onnistuvat eri työstökoneohjauksille Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mitsubishi jne.

Mastercam esitteet

Mastercam lisäosat