Mastercam

MastercamBlackRed RGB

Mastercam on CAD/CAM-ohjelmisto, jonka avulla voidaan ohjata useita erilaisia työstökoneita, kuten esimerkiksi työstökeskuksia, sorveja, monitoimisorveja sekä monia muita metallintyöstökoneita. Ohjelma sisältää täydet 3D-CAD ominaisuudet, jonka avulla voidaan tehdä muutoksia olemassa olevaan geometriaan, piirtää apugeometriaa tai jopa opia malleja ja työpiirustuksia. Mastercam on Suomen ja koko maailman suosituin CAM-ohjelmisto sekä teollisuudessa että oppilaitoksissa.

DynamicMotion

Maailman suosituin CAM-ohjelmisto on myös maailman dynaamisin. Mastercamin sisäänrakennettu dynaaminen liike lyhentää merkittävästi työstöaikaa sekä parantaa työkalun kestoa. Mastercamin avulla voit hyödyntää dynaamista liikettä niin 2D-, 3D- ja 5-akselijyrsinnässä sekä sorvauksessa. Kerromme mielellämme lisää dynaamisista työstömenetelmistä ja dynaamisen liikkeen saavuttamista hyödyistä asiakkaillamme.

Shaping text stacked

Saat kauttamme Mastercam-ohjelmiston uudet lisenssit, vanhojen lisenssien päivitykset, täydet tukipalvelut, Mastercam-koulutukset sekä postprosessorit. Olemme toimittaneet postprosessoreitä pystykaraisille ja vaakakaraisille koneistuskeskuksille sekä perus CNC-sorveille ja kehittyneille monitoimisorveille.

Toimittamiemme postprosessoreiden joukossa ovat olleet mm. seuraavat työstökonemerkit: Mori Seiki, DMG Mori, Deckel Maho, Okuma, Haas, Mazak, Doosan, CMZ, Johnford, KIA, OKK, Hartford, Correa jne.

Postprosessorit onnistuvat eri työstökoneohjauksille Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mitsubishi jne.

Mastercam esitteet

Mastercam lisäosat