5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

CIMCO Edit

edit

Kaikki kaipamaasi editointityökalut yhdessä ohjelmassa

CIMCO Edit on varma valinta CNC-ohjelmoijille jotka vaativat luotettavuutta ja monipuolisuutta ohjelmoinnissa kustannustehokkaasti. CIMCO Editin viimeisin versio on markkinoiden suosituin CNC-editori. CIMCO Edit tarjoaa kattavan valikoiman välttämättömiä editointityökaluja jotka ovat tarpeen nykyaikaisessa CNC-ohjelman muokkauksessa.

Cimco Editissa on kattava kokoelma editointityökaluja, jotka vastaavat nykyaikaisen CNC-ohjelmoinnin vaatimuksia. NC-tiedostojen kokoa ei ole rajoitettu ja Cimco Edit sisältää CNC-koodille suunnattuja työkaluja kuten rivien numerointi ja uudelleennumerointi, erikoismerkkien hoitaminen, sekä XYZ-rajojen seuranta. Se sisältää myös matematiikkafunktioita kuten perusmatematiikka, kierto, peilaus, työkalunkompensointi ja siirto. Cimco Edit tarjoaa myös kaikki ominaisuudet, jotka tulisi odottaa editorilta kuten tekstialueiden raahaaminen. Cimco Editiä voi muokata mihin tahansa CNC-ohjelmointiympäristöön.

Perusversio Cimco Edit ohjelmistosta löytyy oletuksena kaikista Mastercam-ohjelmistoista ja sen voi vaihtaa helposti oletus NC-koodieditoriksi.

Simuloi ja korjaa ennen kuin menet työstökoneelle

3D-jyrsinnälle ja 2D-sorvaukselle on oma simulaatio, jolla voit seurata NC-ohjelman liikkeet rivi kerrallaan tai jatkuvana toistona. Tekemäsi muutokset ja korjaukset NC-ohjelmaan päivittyvät automaattisesti simulaatioon. Simulaation näkymää voi suurentaa, liikuttaa, kiertää ja mitata dynaamisesti. Cimco Edit tukee aineenpoiston visualisoinnin sekä työkalun ja pitimen törmäystarkastelun ja kaivautumisen.

Fiksua tiedostonvertailua

Cimco Editissä on nopea ja täysin räätälöityvissä oleva tiedostovertailuominaisuus, jolla näkee yleisemmät NC-ohjelmien ongelmat. Vertailu löytää tiedostoissa olevia eroja ja poistettuja tai lisättyjä rivejä mutta ei huomioi turhia muutoksia kuten uudelleennumerointia tai lisättyjä välilyöntejä. Erot voidaan esitellä joko rivi kerrallaan tai kaikki yhtä aikaa.

OMINAISUUDET

  • NC-koodin simulointi
  • Solid tarkastus
  • Tiedostojen vertailu
  • NC-avustaja
  • NC-koodin muokkaus (mm. rivinumerointi, XYZ etäisyysmittari, matemaattiset funktiot, kierrä-, peilaus-, korvaa- ja käännä-toiminnot sekä paljon muuta)
  • DNC tiedonsiirto sekä paljon muuta