5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Mastercam Lathe

Mastercam LATHE

Mastercam Lathen avulla teet sorvaustyöstöradat helposti 2D- ja 3D-geometrioihin monipuolisten ja kehittyneiden ominaisuuksien avulla. Saavutat merkittäviä etuja käyttämällä viimeisimpiä työstöratoja verrattuna perinteisiin sorvien ohjelmointeihin. Mastercamin työstöparametrien avulla voit asettaa työstöradalle mm. muuttuvan lastunpaksuuden, lastunkatkaisun, jaksottaisen sorvauksen tai työkalun tarkastuksen esimerkiksi vaikka joka toisen lastun jälkeen.

Mastercam Lathe

Mastercam Lathe2

Mastercamin dynaaminen sorvaus hyödyntää dynaamisen jyrsinnän tavoin työkalun kosketuskulman laskentaa työstettävään materiaaliin. Dynaamisen sorvauksen ansioista saavutetaan erittäin hyvä lastunhallinta, joka takaa luotettavan koneistusprosessin myös silloin kun sorvaussolun automaatioaste on korkea. Mastercam toi markkinoille myös ensimmäisenä CAM-ohjelmistona maailmassa Sandvik Coromantin kanssa yhteistyössä kehitetyn PrimeTurning menetelmän, jonka ainutlaatuinen terä ja työstörata tuo merkittävää etua akselimaisten kappaleiden sorvauksessa erityisesti vaativissa materiaaleissa.

Mastercam tukee myös erilaisten muotokierteiden eli ns. köysikierteiden sorvausta pistoterällä, joten erillisiä kierteensorvausohjelmia ei tarvita vaan kaikki voidaan ohjelmoida ja simuloida helposti saman ohjelman kuvaruudulla.

Mastercam Lathe koysikierre