5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

CIMCO Machine Simulation

machinesimulation

Simuloinnin täydellinen hallinta


Analysoi työstöratoja dynaamisesti kolmessa ulottuvuudessa videotoistosta tutuilla ohjaimilla. Simuloinin tahtia voi nopeuttaa tai hidastaa ja löydät myös työkaluja, joilla voit siirttyä seuraavaan tai edelliseen työkaluvaihtoon, syöttöliikkeeseen tai pikaliikkeeseen. Suurentamalla, siirtämällä tai kiertämällä näkymää pystyt näkemään joka ikisen yksityiskohdan työstöradasta.

Verifikaatio ja tarkastus


NC-ohjelma ja simulaatiota voi tutkia rinnakkain ja NC-ohjelman rivit korostuvat simuloinnin edettäessä. Törmäykset ja läheltä-piti tilanteet ilmoitetaan selkeästi ohjelman grafiikassa. Ohjelma tuottaa yksityiskohtaiset ilmoitukset virheistä ja törmäyksistä automaattisesti simulointiraportissa. Hyppää suoraan kohtaan koodissa, joka aiheuttaa ongelmia, muokkaa koodia ja simulointiraportti päivittyy kertomaan, jos ongelma korjaantui.

NC-koodisimulointia konemallissa


Työstökoneiden 3D-mallit voidaan tuoda ohjelmaan ja voit määrittää työkalut, pyöröpöydät, karat, työkaluvaihtajat, kiinnittimet, työkappaleet ja jopa erillislaitteet. Törmäykset, ylityksien virheilmoitukset ja vaaratilanteet huomataan automaattisesti ohjelmassa ja näin varmistat, että NC-tiedostossa ei ole virheitä ennen kuin lähetät sen fyysiselle koneelle. Konesimulointi on täysin integroitu Cimco Editiin, eli voit käyttää kaikkia Cimco Editin työkaluja samalla kuin simuloit radan 3D-konemallissa. Cimco Machine Simulation on täysin integroitavissa Mastercam-ohjelmistoon ja saa tuotua konesimulointiin työkalu ja kiinnitintiedot helposti suoraan Mastercamistä. Ratkaise NC-koodissa olevat virheet ja ongelmat helposti tietokoneella!