5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet Konepaja-messuosastolla A722! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Mastercam

MastercamBlackRed RGB

Mastercam, världens mest populära CAM-programvara, kan användas för att programmera många olika typer av verktygsmaskiner såsom bearbetningscentra, svarvar, långa och multifunktionella svarvar och vajersågar. Mastercam-mjukvaran inkluderar 2D- och 3D-CAD-funktioner som låter dig redigera befintliga geometrier och rita extra geometri som 2D-järntrådar, ytor eller solida modeller. Mastercam stöder också filformaten för de vanligaste 2D- och 3D-designprogramvaran.

Mastercams dynamiska verktygsbanor minskar maskintiden och minskar verktygskostnaderna. Dynamiska verktygsbanor kan användas för 2D, 3D och 5-axlig fräsning samt svarvning. Vi berättar gärna mer om våra dynamiska bearbetningsmetoder, de verktyg och bearbetningsvärden som är förknippade med dem, och fördelarna med att uppnå dynamiska verktygsbanor för våra kunder.

Genom oss får du nya licenser för Mastercam-mjukvara, uppgraderingar till gamla licenser, full support, Mastercam-utbildning och postprocessorer. Vi har levererat postprocessorer för vertikala och horisontella bearbetningscentra samt grundläggande CNC-svarvar och avancerade multifunktionssvarvar.