5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet Konepaja-messuosastolla A722! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Robotmaster

RM LOGO 1 BG2

Armroboten behöver inte alltid programmeras genom att lära punkter en i taget, och roboten behöver inte stoppas under programmering. I robotmastern är banorna baserade på verktygets och arbetsstyckets geometri. Användaren bestämmer hur verktygsrörelsen ska implementeras och programvaran söker efter den bästa lösningen. Programmet kontrolleras för kollisioner och sedan tas ett program fram som kan laddas direkt i robotens styrning. Med Robotmasters unika optimeringskurvor kan du visuellt se robotens särdrag, ytterligheter och potentiella kollisioner.

CAM

CAM-integration
Om du redan har CAM-programvara i bruk kan du importera data direkt till Robotmastern och du kan omedelbart optimera rörelserna för roboten. Programmering av grovbearbetningsbanor för stora delar och finbearbetningslinjer för krökta delar går snabbt och enkelt med Robotmaster. Armrobotens sex axlar utökar möjligheterna till lågkostnadsbearbetning och får ut det mesta av din robotinvestering.

pic04

En ny fristående version av Robotmaster-programvaran har släppts. Detta kan användas för att programmera robotar t.ex. för svetsning, målning, gradning och många andra spårstyrda uppgifter.