Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

UYAR - Videokamera työstökoneeseen

Videokameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. LUE LISÄÄ

Rikkoutuiko työkalu?

Eromobil® kipinätyöstölaite rikkoutuneiden työkalujen poistoon. LUE LISÄÄ

Sorvausteräpalakampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold sorvausteräpalat -60% ohjehinnasta 18.11.2023 saakka! LUE LISÄÄ

5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Robotmaster

RM LOGO 1 BG2

Käsivarsirobottia ei aina tarvitse ohjelmoida opettamalla pisteitä yksi kerrallaan, eikä robottia tarvitse seisottaa ohjelmoinnin ajan. Robotmasterissa radat perustuvat työkalun ja työkappaleen geometriaan. Käyttäjä määrittelee millä tavoin työkaluliike halutaan toteuttaa ja ohjelmisto etsii parhaan ratkaisun. Ohjelma tarkastetaan törmäysten varalta ja tämän jälkeen tuotetaan ohjelma, joka voidaan ladata suoraa robotin ohjaukseen. Robotmasterin ainutlaatuisilla optimointikäyrillä pystyt visuaalisesti näkemään robotin singulariteetit, äärirajat ja mahdolliset törmäykset.

CAM

CAM integrointi
Jos sinulla on jo CAM-ohjelmisto käytössä, voit tuoda siitä tiedot suoraan Robotmasteriin ja pääset heti optimoimaan liikkeet robotille. Isojen kappaleiden rouhintaratojen sekä kaarevien kappaleiden viimeistelyratojen ohjelmointi on nopeaa ja helppoa Robotmasterilla. Käsivarsirobotin kuusi akselia avartavat työstön mahdollisuuksia edullisesti ja saat eniten irti robotti-investoinnistasi

pic04

Robotmaster-ohjelmistosta on julkaistu uusi itsenäinen versio. Tällä pystyy ohjelmoimaan robotteja mm. hitsaukseen, maalaamiseen, purseenpoistoon ja moniin muihin rataohjattuihin tehtäviin.