5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Dümmel Werkzeugfabrik

Paul Dümmel Werkzeugfabrik GmbH on saksalainen työkaluvalmistaja, jolla on pitkät perinteet ja vankka asema pienien kovametallityökalujen valmistuksen kärjessä. Yritys perustettiin vuonna 1928 ja siitä lähtien se on keskittynyt tuottamaan korkealaatuisia täyskovametallisia lastuavia työkaluja sorvaukseen ja jyrsintään. Paul Dümmelin perustamisen aikakaudella teollinen vallankumous oli jo tuonut monia muutoksia työkalujen valmistukseen, mutta silti tarve erikoistuneemmille ja kestävämmille työkaluille oli suuri. Dümmelin omistautuminen tämän tarpeen täyttämiseen on jatkunut vuosikymmeniä, ja yhtiö on pysynyt alansa huipulla innovatiivisuutensa ja laaduntavoittelunsa ansiosta.

Dümmelin tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja tehokkuudesta. Yrityksen vahvuutena on sen kyky yhdistää perinteiset valmistusmenetelmät moderniin teknologiaan ja innovaatioon. Yli 90-vuotisen toimintansa aikana Dümmel on hionut valmistusprosessinsa huippuunsa, mikä näkyy lopputuotteiden erinomaisessa laadussa ja suorituskyvyssä. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka varmistetaan yhtiön sisäisellä laadunvarmistusjärjestelmällä sekä kansainvälisellä ISO 9001 -sertifikaatilla.

Dümmelin tuotevalikoima on laaja ja se kattaa yli 4 000 vakiotuotetta sekä 10 000 erikoisratkaisua, jotka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden tarpeita ja mahdollistamaan tuottavuuden lisäämisen myös pienissä työkappaleissa. Yhtiön tuotteiden joukossa löytyy työkaluja jyrsintään, sorvaukseen, kiilaurien ja muiden muotojen höyläykseen. Dümmel on tunnettu myös SwissLine-sorvaustyökaluistaan, jotka on suunniteltu nimenomaan Swiss-tyyppisille pitkäsorvausautomaateille. Tällä erikoistuneisuudella Dümmel on vaikuttanut merkittävästi alan teknologiseen kehitykseen ja auttanut muokkaamaan nykyaikaista koneistusta.

Yrityksen pitkä historia ja peritty kokemus näkyvät myös sen innovatiivisuudessa. Ensimmäiset Dümmel-patentit haettiin jo vuonna 1951, mikä kertoo yrityksen pitkäaikaisesta sitoutumisesta kehitystyöhön ja uusien ratkaisujen etsimiseen. Tällainen innovatiivinen ajattelutapa on mahdollistanut Dümmelille vahvan aseman markkinoilla ja auttanut pysyttelemään kilpailijoidensa edellä.

Dümmelin asettama vaatimus itselleen, olla "suurin pienillä kappaleilla", kuvastaa hyvin yrityksen erikoistumista ja pyrkimystä tarjota asiakkailleen alan parasta teknologiaa ja laatua. Tämän ansiosta Dümmel on paitsi säilyttänyt asemansa johtavana työkaluvalmistajana, myös jatkanut kasvuaan ja laajentumistaan kansainvälisesti.

Suomessa Dümmelin tuotteiden maahantuojana toimii Camcut, joka tarjoaa täyden tukipalvelun Dümmelin tuotteille. Camcutin valikoima tarjoaa suomalaisille asiakkaille pääsyn Dümmelin laadukkaisiin tuotteisiin ja erikoisratkaisuihin, jotka ovat saatavilla myös Camcutin verkkokaupasta. Tämän yhteistyön myötä suomalaiset yritykset ja teollisuuden toimijat voivat hyödyntää Dümmelin innovatiivisia ratkaisuja ja parantaa omia tuotantoprosessejaan.

Dümmelin menestys ja pitkäikäisyys perustuvat sen kykyyn sopeutua ajan saatossa muuttuviin vaatimuksiin, samalla kun se on pysynyt uskollisena perustamisensa perusarvoille: innovatiivisuudelle, laatulle ja asiakastyytyväisyydelle. Tulevaisuudessa katsoen on selvää, että Dümmel jatkaa tärkeää rooliaan teollisuuden alalla, tarjoten asiakkailleen parhaita mahdollisia työkaluratkaisuja.

Erityisesti pienien ja tarkkuutta vaativien työkappaleiden koneistuksessa Dümmelin tarjoamat ratkaisut ovat korvaamattomia. Yritysten jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan ja työn laatuaan voivat luottaa Dümmelin vuosikymmenien kokemukseen ja sen valmistamiin huippuluokan työkaluihin. Tulevaisuudessa, kun teollisuuden tarpeet ja teknologiat kehittyvät, Dümmelin kaltaiset yritykset ovat etulinjassa varmistamassa, että teollisuuden toimijat voivat hyödyntää uusimpia innovaatioita ja parantaa jatkuvasti toimintansa tehokkuutta.

Paul Dümmel Werkzeugfabrik GmbH:n historia ja sen nykyinen asema markkinoilla todistavat, että perinteiden ja innovaation yhdistäminen on mahdollista ja että se voi johtaa pitkäaikaiseen menestykseen. Dümmelin tarina inspiroi yrityksiä ja yksilöitä kaikkialla pyrkimään korkeaan laatuun, olemaan uudistuvia ja ennen kaikkea, olemaan sitoutuneita asiakkaidensa tarpeiden täyttämiseen.


Dümmel kotisivu