5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Mahr

Mahr logo

Mahr GmbH on yksi johtavista mittausvälineiden valmistajista maailmassa ja sen juuret ulottuvat yli 150 vuoden päähän historiassa. Tämän saksalaisen perheyrityksen perusti Carl Mahr vuonna 1861 ja sen pääkonttori sijaitsee edelleen Göttingenissä, Saksassa. Yrityksen valikoimaan kuuluvat muun muassa työntömitat, mikrometrit, pintakarheusmittausvälineet. Mahr GmbH yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja korkealaatuisen valmistuksen tarjotakseen asiakkailleen luotettavia ja tarkkoja mittausratkaisuja.

Mahr GmbH:n tarina alkoi 1800-luvulla pajasta, joka valmisti tarkkuusmittausvälineitä teollisuuden tarpeisiin. Vuosikymmenten myötä yritys kasvoi ja laajensi toimintaansa ja nykyään se on kansainvälisesti arvostettu toimija mittauslaitteiden alalla. Mahr GmbH:n tuotteet ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään, tarkkuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä luotettavan valinnan eri teollisuudenaloille.

Mahr GmbH pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja kehittämään uusia teknologioita mittauslaitteiden alalla. Yritys investoi merkittävästi tutkimukseen ja kehitykseen varmistaakseen, että sen tuotteet pysyvät teknologian eturintamassa. Mahr GmbH:n tuotekehityksessä painotetaan erityisesti käyttäjän tarpeiden ymmärtämistä ja niihin vastaamista, jotta mittausprosessit olisivat mahdollisimman tehokkaita ja tarkkoja.

Eräs Mahr GmbH:n tunnetuimmista innovaatioista on MarSurf-sarjan pintakarheusmittauslaitteet, jotka mahdollistavat monimutkaisien pintojen tarkan mittaamisen helposti ja nopeasti. Tämä on vain yksi esimerkki yrityksen sitoutumisesta tarjota ratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin mittausvaatimukset.

Mahr GmbH toimii globaalisti, jolloin sen tuotteet ja palvelut ovat saatavilla lähes kaikkialla maailmassa. Yrityksellä on myynti-, huolto- ja tuotantoyksiköitä useissa maissa, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan palvelun kansainvälisille asiakkaille. Mahr GmbH:n globaali läsnäolo takaa, että käyttäjät saavat saman tason tukipalveluita ja osaamista missä tahansa he sijaitsevatkaan. Olemme Mahrin virallinen maahantuoja ja vastaamme Mahr tuotteiden myynnistä ja tukipalveluista Suomessa.

Mahr MarCal

Mahr kotisivu

MarCom-ohjelmiston lataus