5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2023-2

06.11.2023

Walter Tools julkaisi syksyn 2023 tuoteinnovaatiot, jotka sisältävät uusien tuotteiden lisäksi laajennuksia olemassa oleviin tuoteperheisiin jyrsinnässä, sorvauksessa, porauksessa ja kierteityksessä.

Walter Toolsin ainutlaatuinen Tiger·tec® Gold – monikerrospinnoite on nyt saatavilla myös katkaistu- ja pistosorvaukseen WSM33G teräpalalaatuna, joka soveltuu ISO P, ISO M, ISO K ja ISO S -materiaaliryhmille.

 

Keväällä julkaistujen 3xD sekä 5xD DC180 Supreme -täyskovametalliporien lisäksi julkaistiin nyt myös 4:llä ohjaussärmällä oleva 8xD malli. 8xD poran kärki on pinnoitettu ainutlaatuisella Krato·tec™ -monikerrospinnoitteella, joka on samaan aikaan sekä äärimmäisen kova että sitkeä, joka näin ollen tarjoaa poralle pitkän kestoiän ja prosessin luotettavuuden maksimaalisilla työstöarvoilla.

 

Korkean suorituskyvyn omaava Walter D4120 -kääntöteräpora on jatkossa saatavana puolen millin välein myös 4xD ja 5xD pituuksilla.

 

Poraavat kierrejyrsimet ovat saatavilla kovien materiaalien lisäksi nyt myös kaikille työstettäville materiaaliryhmille uusien TC645 ja TC685 Supreme -kierrejyrsimien ansiosta. Poraava kierrejyrsin ei tarvitse kierteen esireikää, vaan sen otsapinnassa olevat teräsärmät työstävät kierteen suoraan umpimateriaaliin porautumalla. Poraavien kierrejyrsimien ansiosta säästät työstökoneen työkalupaikkoja, lyhennät vaiheaikaa ja jyrsimet mahdollistavat myös kirteen ulottuvuuden lähemmäksi reiän pohjaa verrattuna perinteisiin kierteitysmenetelmiin.

 

Patentoitu Tiger·tec® Gold -monikerrospinnoite laajentui myös vaihtopalallisien T271.. kierrejyrsimien paloihin. Uusi WSM37G teräpalalaatu soveltuu kaikkien materiaaliryhmien koneistukseen ja kierrejyrsimien palat ovat saatavilla uudella pinnoitteella nyt M-, MF-, UNC-, UNF-, UN-, UNS- ja G -kierteille.

 

Uudet keraamisilla teräpaloilla varustetut kääntöterälliset M2472/M2473 kopiojyrsimet ovat ensisijainen valinta ISO S -materiaaliryhmän nikkeli- ja kobolttiseosteisien superseoksien, kuten Inconelin koneistuksessa.

 

Walter QuadFit -pikavaihtojärjestelmä sorvaukseen laajentui uusilla teräksisillä sorvauspuomeilla 40mm, 50mm ja 60mm halkaisijoilla.

 

Walter Tools tuotteet löydät Camcut-verkkokaupasta, jossa näkyvillä on myös Walter tuotteiden reaaliaikainen varastosaldo, asiakaskohtainen hinnoittelu, laajat tuotetiedot ja työkalujen ladattavat 3D-mallit.