5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

01.11.2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. Uudet lastuavat työkalut sisältävät useita ainutlaatuisia ratkaisuja lisäämään tuotannon tehokkuutta ja koneistusprosessien luotettavuutta. Löydät uudet tuotteet ja tarkemmat tuotetiedot Camcut-verkkokaupasta.

 

FW4- ja MW4 wiper- geometriat

Uusi FW4 wiper-sorvausgeometria on suunniteltu erityisesti viimeistelysorvaukseen, uuden MW4-geometrian pidempi säteenmuotoinen wiper-geometria soveltuu keskiraskaaseen sorvaukseen. Säteenmuotoinen wiper-geometria takaa tasaisen hyvän pinnanlaadun ja pitkän työkalun käyttöiän. Wiper-geometrioiden ansiosta koneistusaikaa voidaan lyhentää jopa 300% samalla pinnanlaadulla. Terien maksimaalisen tuottavuuden takaa patentoitu Tiger·tec® Gold -pinnoitus.

CBN-kääntöterälaadut

Uusi CBN-laatu WBH20C kovasorvaukseen on pinnoitettu TiAlN PVD-pinnoitteella, jonka päällimmäisenä kerroksena on zirkoniumnitridikerros. Uuden pinnoitteen ja erittäin puhtaan CBN:n ansiosta kääntöterällä on erittäin korkea kulutuskestävyys.

MD265 ja MC268 -rouhintajyrsimet

Alumiinin tehokkaaseen materiaalinpoistoon suunniteltu MD265- rouhintavarsijyrsin takaa hyvän prosessin luotettavuuden uuden RAPAX-profiilin ansiosta. Teräsärmän RAPAX-profiili vähentää myös merkittävästi työstön aikana tulevia lastuamisvoimia ja uusi stabiloiva viistegeometria vähentää värinöitä. Kolmileikkuiset MD265-rouhintavarsijyrsimet on varustettu sisäpuolisilla jäähdytysnestekanavilla ja jyrsimiä on saatavilla halkaisija-alueelle 16-25mm.

Kiillotetulla Kordel-profiililla varustettu MC268-rouhintavarsijyrsin on ihanteellinen valinta alumiinin, messingin ja kuparin jyrsintään. Kolmi- ja nelileikkuiset varsijyrsimet ovat saatavilla 6-25mm halkaisijoilla ja yli 16mm koot myös läpijäähdytettyinä.

MD340 ja MD344-varsijyrsimet

Uudet täyskovametalliset varsijyrsimet soveltuvat kaikille ISO P-materiaaliryhmän teräksille. Yleiskäyttöiset varsijyrsimet takaavat kustannustehokkaan ja luotettavan koneistusprosessin korkealla materiaalinpoistolla. Työkalun geometria soveltuu rouhinta- ja viimeistely koneistukseen. Epätasajaolla olevat 3-, 4- ja 5-leikkuiset jyrsimet ovat saatavilla halkaisijoilla 2-25mm.

Nelileikkuiset MD344 täyskovametalliset varsijyrsimet ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne soveltuvat sivu- ja urajyrsinnän lisäksi myös ramppi-, nousuinterpolaatio- ja pistojyrsintään. MD344-jyrsimet ovat ensisijainen valinta taskujen ja urien avaamiseen teräksillä.

PCD-kääntöterät

Uudet PCD-kääntöterät soveltuvat ei-rautametallien, kuten alumiinin, magnesiumpohjaisien seoksien ja muovien koneistukseen. PCD-kääntöterien ansiosta saavutetaan pienemmät lastuamisvoimat ja vähemmän värinöitä, joiden avulla saavutetaan erinomainen pinnanlaatu taso-, sivu- ja urajyrsinnässä. PCD-kääntöterillä voidaan käyttää suuria lastuamisnopeuksia saavuttaen lyhyemmät koneistusajat erittäin pitkällä työkalun kestoiällä.

WKK25G ja WSM35G-kääntöterälaadut

Walter Toolsin patentoitu Tiger·tec® Gold PVD-monikerrospinnoite laajenee kahdella uudella jyrsintä-terälaadulla WKK25G ja WSM35G. Ainutlaatuinen PVD Al2O3 pinnoitusteknologia takaa täydellisen tasapainon kulutuskestävyyden ja kääntöterän sitkeyden välillä. WKK25G-terälaatu on suunniteltu ISO K- materiaaliryhmille kuten pallografiittivaluraudalle. WSM35G on yleiskäyttöinen terälaatu ISO M- ja S -materiaaliryhmille, kuten austeniittisille ruostumattomille teräksille ja nikkelipohjaisille seoksille.

T2711/T2712 Kierrejyrsin

Yleiskäyttöinen kääntöterillä varustettu kierrejyrsin, joka on suunniteltu suuriin lastuamisnopeuksiin ja suuriin hammaskohtaisiin syöttöihin. Walter Toolsin innovatiivinen kierrejyrsin on saatavilla nyt M16 kierrekoosta alkaen. Kierrejyrsin takaa nopean kierrejyrsinnän pitkällä työkalun kestoiällä ja erinomaisella kierrelaadulla.