5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Työkalut pitkäsorvausautomaateille

21.02.2022

Pitkäsorvausautomaattien työkalut kiinnitetään monesti koneeseen päällekkäin, mikä vaikeuttaa perinteisten sorvauspitimien käyttämistä tehokkaasti. Päällekkäin olevat työkalut vaikeuttavat teräpalojen vaihtamista, usein koko terävarsi joudutaan irrottamaan ja mittaamaan uudestaan teräpalan vaihdon yhteydessä. Edustamiemme työkalumerkkien joukosta löytyy useita sorvausterävarsia, joissa teräpalan vaihto tapahtuu työkalun sivusta, jonka ansiosta perinteisten pitimien kaltaisia ongelmia ei enää ilmene.


Swiss cutting tools

Walter Tools G4014-P pistoteräpitimen DX18- kääntöterä on suunniteltu erityisesti pitkäsorvausautomaattien työkaluksi. Uuden innovatiivisen sivusta lukittavan SmartLock- kiinnityksen ansiosta teräpala voidaan vaihtaa ilman työkalun irrotusta. Tuettu pistolehti, läpijäähdytys ja uudelleen suunniteltu DX18 kaksipuoleinen teräpala, jonka otsapinnan ohjausura antaa entistäkin paremman tukevuuden sivusuuntaisessa sorvauksessa sekä Walter Tiger▫tec® Silver -pinnoite takaavat työkalulle erinomaisen tuottavuuden.

 

Dümmel Werkzeugfabrik GmbH:n valikoimasta löytyy laaja valikoima lastuavia työkaluja kohteisiin, joihin muut eivät ulotu. Dümmel on erikoistunut valmistamaan pieniä työkaluja sorvaukseen, jyrsintään, avarrukseen ja kiilaurien pistoon. Pitkäsorvausautomaateille suunniteltujen Swissline-työkalujen sivustakiinnitettävien teräpalojen valikoimasta löytyvät perinteisten sorvausterägeometrioiden lisäksi ratkaisut myös pistoon, katkaisuun sekä kierteiden sorvaukseen. Pitkän teräsärmän ansiosta Swissline-työkalut soveltuvat hyvin isoihin lastunpaksuuksiin silloin, kun kappale pitää saada työstettyä kerralla yhdellä lastulla. Dümmel Ultramini -työkalusarja on ratkaisu pienien reikien sorvaamiseen. Ultramini-valikoima kattaa yli 1 000 erilaista vakioterää aina halkaisijasta 0,2mm ylöspäin.

dummel

  

SmiCutin valmistama FourCut- kierteen ja lukkorengasurien sorvaustyökalun kääntöterän kiinnitys on niin ikään toteutettu työkalun sivusta, poistaen työkalun irrotustarpeen pitkäsorvausautomaateilla. Pystysuunnassa olevan teräpalan ansioista teräpalan tukevuus on omaa luokkaansa ja sen ulottuvuus on parempi kuin perinteisillä kierteen- tai lukkorengasurien sorvaustyökaluilla. Neljän teräsärmän ansiosta FourCut teräpala on kustannustehokas ja valikoimasta löytyy myös teräpalasarjoja, joka sisältää yleisimmät metriset ja tuumaiset kierrekoot, jolloin jokaista nousua varten ei tarvitse hankkia täyttä teräpalalaatikkoa.

SmiCut FourCut

 

Mastercam Swiss on ohjelmointiympäristö, joka on suunniteltu pitkäsorvausautomaattien ohjelmointiin. Mastercam Swissillä voit käyttää Mastercamin tuttuja monipuolisia ohjelmointiominaisuuksia aina 2-akselisista työkappaleista 5-akselisiin kappaleisiin. Mastercam Swiss on täydellinen ohjelmointityökalu yleisimmille pitkäsorvausautomaattikoneille kuten Star, Citizen, Tsugami, Tornos, DMG Mori, Miyano sekä monet muut työstökonemerkit.

Mastercam Swiss