5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Mikron Tool

 MikronTool Logo

Hienomekaniikka on alue, jossa pikkutarkkuus ja äärimmäinen huolellisuus nostetaan valokeilaan. Yksi valmistusprosessin keskeisimmistä vaiheista on lastuava työstö, jossa materiaalista poistetaan lastuja jyrsinnän, porauksen tai sorvauksen avulla saavutettaessa haluttu muoto ja koko. Mikron Toolilla on tässä prosessissa merkittävä rooli tarjotessaan markkinoille laajan valikoiman erikoispieniä lastuavia työkaluja, jotka vastaavat nykypäivän valmistusteollisuuden vaatimuksiin. Yrityksen tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan erityisesti niitä sovelluksia, joissa lastuavan työkalun koko on maksimissaan 8.0mm. Mikron Toolin työkalujen kehittelyssä on kiinnitetty huomiota moniin seikkoihin, jotka tekevät niistä erinomaisia valintoja erityispienien komponenttien vaativissa työstöissä.

Mikron Toolin tuotevalikoima sisältää laajan kirjon erikoistyökaluja, jotka on suunniteltu poraukseen ja jyrsintään. Näiden työkalujen avulla on mahdollista toteuttaa äärimmäisen tarkkoja ja vaativia työstöjä, joissa työkalun maksimi halkaisijan ollessa enintään 8.0mm. Tällainen tarkkuus on erityisen arvokasta elektroniikan komponenttien valmistuksessa, lääketieteellisten instrumenttien valmistuksessa ja monissa muissa sovelluksissa, joissa vaatimukset tarkkuudelle ovat tiukat.

Mikron Tool Lastuavat tyokalut

Mikron Toolin valikoima ei rajoitu vain perinteisiin varsijyrsimiin. Tarjolla on myös laaja valikoima kierrejyrsimiä, viistejyrsimiä ja niin kutsuttuja "tikkarijyrsimiä". Tämä mahdollistaa monipuolisten työstömenetelmien hyödyntämisen ja sovellusten laajentamisen. Erityisesti tikkarijyrsimet ovat kunnostautuneet tehokkaina työkaluina esimerkiksi Mastercamin jäysteiden poisto-operaatioissa. Nämä erikoistyökalut mahdollistavat monimutkaisten muotojen ja profiilien toteuttamisen, joita perinteisillä jyrsimillä olisi haastava tai mahdoton saavuttaa.

Erikoispienien komponenttien poraaminen vaatii äärimmäistä tarkkuutta ja luotettavuutta. Mikron Toolin poranterät on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin tarjoamalla korkean suorituskyvyn ratkaisuja, jotka mahdollistavat tarkan ja siistin porauksen myös haasteellisissa materiaaleissa. Tiukat valmistustoleranssit ja korkealaatuinen viimeistely takaavat, että jokainen porausoperaatio onnistuu ensiluokkaisesti.

Suomessa Mikron Toolin laadukkaita tuotteita tarjoaa Camcut Oy, joka on virallinen maahantuoja näille innovatiivisille työkaluille. Camcut Oy:n asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan juuri sinun sovellukseesi sopivat työkalut Mikron Toolin laajasta valikoimasta. Heidän kattava tietämyksensä tuotteista ja sovelluksista varmistaa, että saat käyttöösi optimaalisen työkalun, joka vastaa juuri sinun tuotantoprosessisi tarpeita.

Laadukkaat ja tarkat työkalut ovat olennainen osa menestyvää tuotantoprosessia. Mikron Toolin tarjoama laaja valikoima erikoispieniä lastuavia työkaluja tarjoaa ratkaisut poraukseen ja jyrsintään, jotka vastaavat vaativimpienkin sovellusten tarpeisiin. Erikoistyökalujen, kuten kierre- ja viistejyrsinten sekä tikkarijyrsinten, avulla voidaan saavuttaa uusia ulottuvuuksia tarkkuudessa ja monimutkaisissa työstöissä. Suomessa Mikron Toolin asiantuntijuuden ja tuotevalikoiman saatavuuden varmistaa Camcut Oy, joka on täällä auttaakseen sinua löytämään täydellisen ratkaisun tuotantosi tehostamiseksi. Hankkimalla työkalusi Mikron Toolilta, voit olla varma, että tuotantosi tarkkuus ja laatu säilyvät korkealla tasolla.

Mikron Tool kotisivu