5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

SFT Spannsysteme

Saksalainen SFT Spannsysteme GmbH on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luotettavimmista kiinnitysvälinevalmistajista maailmalla. Yrityksen toimintafilosofiana on tarjota asiakkailleen laadukkaita, kestäviä ja erilaisiin tarpeisiin vastaavia kiinnitinratkaisuja. Vuosien saatossa SFT on kehittänyt tuotevalikoimaansa vastaamaan vaativimpienkin käyttäjien tarpeita ja tänä päivänä se tarjoaa laajan kirjon erilaisia kiinnittimiä - aina vakiomittaisten matalakiinnittimien ja leveämpien mallien kautta monipuolisiin modulaarisiin ratkaisuihin.

Matalakiinnittimet, jotka ovat keskeinen osa SFT:n valikoimaa, ovat saatavilla leukaleveyksissä, jotka vaihtelevat 22mm:stä aina 120mm:iin saakka. Tämä mahdollistaa niiden monipuolisen käytön erilaisissa sovelluksissa ja työstökoneissa. Lisäksi, asiakkaat voivat valita sekä sileiden että uritettujen leukojen väliltä ja vielä laajemman valinnanvaran tuovat saatavilla olevat erikoisversiot kovametallinastoilla varustetuista leuoista sekä koneistettavia pehmeitä leuoja sisältävistä malleista. Tämä laaja valikoima mahdollistaa erittäin tarkan ja kustomoitavan kiinnityksen eri materiaaleille ja työkappaleille.

SFT:n innovatiivisuus näkyy myös modulaaristen kiinnitinratkaisujen saralla, jotka ovat yhteensopivia kiskokiinnittimien kanssa. Tämä modulariteetti antaa käyttäjälle vapauden luoda oman tarpeen mukaista puristinjärjestelmää, joka voi kasvaa ja muuntautua yhdessä tuotantotarpeiden kanssa.

SFT:n tuotteiden laatu ja kestävyys eivät ole syntyneet sattumalta. Jatkuva tuotekehitysprosessi, tiukat laadunvalvontamekanismit ja vuosikymmenten kokemus alalta takaavat, että jokainen SFT:n valmistama kiinnitin on huippuluokkaa. Asiakaskokemus ja käyttäjäpalaute ovat olennaisessa roolissa SFT:n tuotekehityksessä, sillä ne mahdollistavat tuotteiden jatkuvan parantamisen käyttäjien todellisten tarpeiden mukaisesti.

Ei siis ole ihme, että SFT:n tuotteet ovat niin arvostettuja ympäri maailman. Yrityksen luottamus omiin tuotteisiinsa välittyy myös sen antamasta 5-vuoden takuusta kaikille matalakiinnittimille ja puristimille. Tämä osoittaa asiakkaille yrityksen sitoutumisen tuotekehitykseen, laatuun ja kestävyyteen pitkällä aikavälillä.

Suomessa SFT Spannsysteme GmbH:n tuotteiden maahantuojana toimii Camcut Oy, joka on erikoistunut tuomaan markkinoille korkealuokkaisia koneistamisen ja työstön tarvikkeita. Camcut Oy:n läheinen yhteistyö SFT:n kanssa mahdollistaa sen, että Suomen markkinoille tuodut tuotteet täyttävät paikallisten käyttäjien tarpeet ja odotukset. Camcut Oy:n kautta saatavilla oleva SFT:n valikoima on kattava ja kaikki tuotteet löytyvät Camcut-verkkokaupasta. Tämä tekee SFT:n innovatiivisista kiinnitinratkaisuista helposti saatavilla olevia kaikille Suomessa toimiville teknisen alan yrityksille ja ammattilaisille.

Camcut Oy:n kanssa yhteistyö mahdollistaa sen, että Suomen markkinat pääsevät nauttimaan SFT Spannsysteme GmbH:n laadusta ja innovatiivisuudesta. Olipa tarpeesi mikä tahansa, löydät varmasti etsimäsi SFT:n laajasta ja monipuolisesta kiinnitinvalikoimasta.

SFT Spannsysteme kotisivu