Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Alihankintamessut 2022

Löydät meidät osastolta C921. LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

CIMCO

cimco

Tanskalainen CIMCO on ohjelmistojen ja erilaisten konepajateollisuuden sovellusten valmistaja. Cimcon tuotevalikoimasta löytyy edistynyt NC-koodieditori, DNC-ohjelmistot luotettavaan työstökoneiden tiedonsiirtoon, reaaliaikaiset tiedonkeruu ohjelmistot työstökoneiden seurantaan ja analysointiin tuottavuuden ja tuotannonhallintaan sekä aitoon CNC-koodiin perustuva konesimulointiohjelmisto.

CIMCO on toimittanut ohjelmistoja jo yli 100 000 kappaletta maailmanlaajuisesti konepajojen tarpeisiin jo vuosikymmenien ajan. CIMCO tunnetaan myös maailman suosituimman CAD/CAM-ohjelmiston Mastercamin Tanskan maahantuojana johon CIMCO onkin valmistanut useita tehokkaita lisäominaisuuksia sekä laadukkaita moniakselisia postprosessoreita. CIMCO:n taustasta johtuen, myös CIMCON omat ohjelmistot toimivat saumattomasti Mastercam-ohjelmiston kanssa.

Olemme Cimcon virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja kauttamme on mahdollista saada kaikki CIMCO-tuotteet sekä postprosessorit sekä suoran tuen CIMCO:n laadukkaisiin tukipalveluihin.