5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Uutiset

Konepajamessut 2022

15.11.2022

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat.

Konepajamessut järjestetään 29.11.–1.12.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Löydät meidät messuosastolta A151. Esittelemme messuilla mm. Walter Toolsin työkaluautomaattia sekä Walter Toolsin uusia tuoteinnovaatioita, uutta Mastercam 2023 -ohjelmistoa, Mahr-mittavälineitä, Dümmel-lastuavia työkaluja, M.T. S.r.l. -sorvauspitimiä ja MPA-kulmapäitä.

 

Italialaisvalmistaja M.T. S.r.l. tunnetaan korkeasta laadusta ja monipuolisesta valikoimastaan, joka sisältää yli 8 000 tuotetta useille eri työstökonemerkeille. Valikoimasta löytyy pitimet sorvaukseen sekä pyöriville työkaluille. Saatavana myös erikoispitimiä mm. säädettävät kulmapäät, vierinjyrsinpitimet, höyläyspitimet, sekä lukuisia muita ratkaisuja työkalujen kiinnitykseen sorveille. M.T. sorvauspitimet ovat esillä messuosastolla A151.

 

MPA on 1975 perustettu italialainen työkalupitimien valmistaja, joka valmistaa mm. kulmapäitä ja pyörimisnopeuden kiihdytyslaitteita. MPA-kulmapäät löydät messuosastoltamme A151.

 

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. Uusien tuotteiden joukosta löytyy useita ainutlaatuisia ratkaisuja lisäämään tuotannon tehokkuutta ja koneistusprosessien luotettavuutta. Uutuustuotteista löytyy mm. wiper-sorvausgeometriat ja CBN-laadut kovasorvaukseen, PCD-kääntöterät sekä rouhintavarsijyrsimet alumiinin jyrsintään, varsijyrsimet teräksien jyrsintään ja Tiger·tec® Gold -teräpalalaadut valurautojen ja ruostumattomien teräksien jyrsintään. Lue lisää Walter-uutuustuotteista tästä.

 

Maailman suosituimman CAM-ohjelmiston Mastercamin uusin versio Mastercam 2023 sisältää parannuksia olemassa oleviin ominaisuuksiin sekä lukuisia uusia ominaisuuksia. Tule tutustumaan Mastercamin uusimpaan versioon Konepajamessuille osastolle A151.

 

Kosketusnäyttö, käyttäjäystävällisyys ja kattava valikoima erilaisia mittaustoimintoja - tätä kaikkea tarjoaa Mahrin uusi Digimar 817 CLT -korkeusmittalaite. Mittalaite on saatavilla kolmella eri mittausalueella, jotka ovat 350mm, 600mm ja 1000mm. Mittaustulokset voidaan tallentaa mittalaitteen sisäiseen muistiin tai käyttää laitteen monipuolisia tiedonsiirto-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kattavien mittausraporttien luonnin. Uuteen Digimar 817 CLT -korkeusmittajalkaan ja muihin Mahrin mittavälineisiin pääset tutustumaan Konepajamessuilla Camcutin messuosastolla A151

 

Dümmel valmistaa pieniä täyskovametallisia työkaluja sorvaukseen ja jyrsintään. Dümmelin laajan tuotevalikoiman ansiosta koneistuksen tuottavuutta voidaan lisätä myös pienissä työkappaleissa. Dümmelin valikoimasta löytyvät työkalut myös pitkäsorvausautomaateille ja kiilaurien pistoon.