5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Verisurf

verisurf tuote logo 3

Konepajateollisuus on jatkuvan kehityksen alla ja digitalisaation myötä vaatimukset tarkkuudelle, nopeudelle ja joustavuudelle kasvavat jatkuvasti. Tuotantoprosessien tehokkuus ja kustannustehokkuus ovat avaintekijöitä ja tässä yhtälössä mittaus-, tarkastus- ja suunnitteluteknologioilla on olennainen rooli. Yksi merkittävä työkalu teollisuusalan ammattilaisten arsenaalissa on Verisurf-ohjelmisto, joka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin mittaus- ja suunnittelutarpeisiin.

Verisurf-ohjelmisto erottuu edukseen sen monipuolisuuden ja modulaarisuuden ansiosta. Ohjelmisto on rakennettu Mastercamin Design-alustan päälle, joka on yksi johtavista CAM-ohjelmistoista. Tämä tarkoittaa, että Verisurf sisältää kaikki Mastercamin kehittyneet piirto- ja muokkausominaisuudet. Tämän lisäksi Verisurf tuo pöytään useita erikoistuneita moduuleja, jotka kattavat laajan kirjon mittaus- ja suunnittelutoimintoja - kaikki yhden ohjelmiston käyttöliittymän alla.

Yksi Verisurf-ohjelmiston keskeisistä ominaisuuksista on sen kyky tarkistaa kappaleiden vastaavuus suunniteltuun malliin käyttäen erilaisia mittalaitteita. Tämä on ratkaisevan tärkeää monissa teollisuudenaloissa, kuten konepaja- ja autoteollisuudessa, joissa tuotteiden on täytettävä äärimmäisen tiukat toleranssivaatimukset ja mittauksen on tapahduttava nopeasti. Verisurf tukee laajaa valikoimaa mittalaitteita, mukaan lukien lasermittalaitteet, optiset mittausjärjestelmät, käsivarsimittalaitteet ja koordinaattimittauskoneet (CMM). Tämä joustavuus tarkoittaa, että yritykset voivat valita parhaiten soveltuvan teknologian kullekin tehtävälle.

Lisäksi Verisurf mahdollistaa olemassa olevien kappaleiden mallinnuksen käyttäen käänteissuunnittelua. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun on tarpeen tuottaa varaosia tai tehdä korjaustöitä kappaleisiin, joihin alkuperäiset suunnitteludokumentit eivät ole saatavilla. Käänteissuunnitteluprosessissa Verisurf kykenee luomaan tarkan digitaalisen kaksoiskappaleen fyysisestä osasta, jota voidaan sitten käyttää suunnittelun, valmistuksen tai laadunvarmistuksen perustana.

Koordinaattimittauskoneet (CMM) ja kannettavat nivelvarsimittalaitteet ovat keskeisiä työkaluja teollisuuden laadunvarmistusprosesseissa, mahdollistaen tarkkojen mittaus- ja tarkastustoimintojen suorittamisen monenlaisille kappaleille. Näiden laitteiden tehokkaaseen hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin pitkälle kehitettyä ohjelmistoa, joka kykenee kommunikoimaan monenlaisten laitteistojen kanssa ja tarjoamaan käyttäjilleen monipuolisia mittaus- ja analysointiominaisuuksia.

Verisurf on monipuolinen ja kattava ohjelmistoratkaisu, joka tukee useita mittausprotokollia, kuten Renishaw UCCserver™, I++ DME, DMIS ja G-koodi. Tämä tekee Verisurfista äärimmäisen monikäyttöisen työkalun, joka pystyy palvelemaan eri teollisuudenalojen, kuten ilmailun, autoteollisuuden ja konepajateollisuuden, tarpeita.

Verisurfin yhteensopivuus on taattu lukuisien eri valmistajien koordinaattimittakoneiden kanssa. Lista yhteensopivista laitteista sisältää merkittäviä nimiä, kuten Mitutoyo, Wenzel, Zeiss, Hexagon Leitz, Hexagon DEA ja Renishaw. Tämän ansiosta Verisurf tarjoaa joustavuutta laitteistovalinnoissa ja mahdollistaa yrityksille investoida mittauskapasiteettiinsa ilman huolta ohjelmistojen yhteensopivuusongelmista.

Kannettavien nivelvarsimittalaitteiden osalta Verisurfin tuki kattaa laajan valikoiman markkinoiden johtavia tuotteita, kuten Kreon Baces3D, Kreon ACE 6 Axis Arm, Kreon 7 Axis Arm, Hexagon Absolute Arm 6 Axis, Hexagon Absolute Arm 7 Axis, sekä FARO:n Quantum, Design, Edge, Prime ja Fusion sarjojen mallit. Kannettavat nivelvarsimittalaitteet ovat arvokkaita työkaluja mittauksessa, sillä ne tarjoavat suuren liikkuvuuden ja kyvyn suorittaa mittauksia vaikeapääsyisissä paikoissa. Verisurfin tuki näille laitteille takaa, että käyttäjät voivat hyödyntää niiden täyttä potentiaalia ilman kompromisseja ohjelmistopuolella.

Esimerkiksi laser trakkereiden ja skannereiden osalta Verisurf tukee laajaa valikoimaa huipputeknologiaa, kuten Leica Smart310, Leica LTD, Leida AT401/2/3, Leica AT901/930/960, Leica ATS600, Leica TDRA600, FARO X ja FARO Xi. Näiden laitteiden avulla voidaan suorittaa erittäin tarkkoja etämittauksia ja pinnan profilointia, mikä on olennaista monissa teollisuuden sovelluksissa. Verisurf ohjelmiston kyky käyttää näitä laitteita tarkoittaa, että käyttäjät voivat ottaa täyden hyödyn niiden tarjoamasta teknisestä edelläkävijyydestä.

Verisurfin kehittynyttä ohjelmistoratkaisua ja sen yhteensopivuutta alan johtavien laitteiden kanssa luottavat suuret toimijat, kuten SpaceX ja Haas F1. Nämä yritykset operoivat erittäin vaativissa ja kilpailuhenkisissä ympäristöissä, joissa mittauksen tarkkuudella ja luotettavuudella on ratkaiseva merkitys. Verisurfin kyky tarjota joustavuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta mittausprosesseissa on elintärkeää yrityksille, jotka eivät voi tehdä kompromisseja laadun suhteen.

Verisurfin modulaarinen ohjelmistorakenne on keskeinen osa Verisurfin viehätystä. Yritykset voivat räätälöidä ohjelmistopaketin täsmälleen heidän tarpeidensa mukaiseksi valitsemalla tarvittavat moduulit laajasta valikoimasta. Tämä tarkoittaa, että yritykset maksavat vain niistä toiminnoista, joita he todella tarvitsevat, mikä tekee Verisurfista kustannustehokkaan ratkaisun. Lisäksi tämä modulaarisuus tarjoaa skaalautuvuutta, sillä yritykset voivat lisätä toimintoja ohjelmistopakettiin tarpeidensa mukaan kasvaessaan tai muuttuessaan.

Verisurf-ohjelmiston avulla yritykset voivat parantaa tuotantoprosessiensa tehokkuutta ja tarkkuutta, mikä johtaa korkeampaan laatuun ja pienempiin kustannuksiin. Sen työkalut mahdollistavat nopeamman tuotekehityksen, tehokkaamman tuotannon ja tiukemman laadunvalvonnan. Tämän seurauksena yritykset voivat kohdata nykyaikaisen teollisuusympäristön haasteet luottavaisemmin ja varmistaa kilpailukykynsä markkinoilla.

Verisurf-ohjelmisto edustaa modernia ratkaisua mittaus-, tarkastus- ja suunnittelutarpeisiin teollisuusalalla. Sen monipuolisuus, kyvykkyys ja modulaarisuus tekevät siitä arvokkaan työkalun erikokoisille yrityksille, jotka pyrkivät parantamaan tuotantoprosessiensa tehokkuutta ja laatua. Mukautuva ja skaalautuva lähestymistapa, yhdessä tiiviiden yhteistyökumppaneiden ja tuen kanssa, varmistavat, että Verisurf pystyy kohtaamaan teollisuuden jatkuvasti muuttuvat vaatimukset sekä nyt että tulevaisuudessa.