Mastercam tuki

Saat kauttamme täydet Mastercam tukipalvelut. Koska ohjelmiston käytön opastaminen on puhelimitse haastavaa ja asiantuntijamme voivat olla varattuina, saat parhaiten tukea Mastercam ongelmatilanteissa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mikko.vepsalainen@camcut.fi

Lähetä sähköpostiin Mastercam-tiedosto sekä lyhyt kuvaus ongelmasta ja siitä mitä työstöoperaatiota ongelmatilanne koskee.

Yleensä sähköpostit eivät tue yli 20mt liitetiedostoja. Voit pienentää Mastercam-tiedostoa poistamalla siitä ylimääräiset operaatiot ja geometriat, joita ongelma ei koske tai lähettämällä tiedosto jonkin tiedostojen jakopalvelun kautta, kuten esimerkiksi WeTransfer.
https://wetransfer.com/

Koska tukiviestejä tulee paljon, otsikoi viestisi selkeästi. Yleensä hyvä otsikko sisältää yrityksen nimen, työstökoneen ja lyhyen ongelmakuvauksen esim. Koneistamo Oy / Mazak sorvi / Profiilin ketjutus jne.. Varmista, että viestissäsi on myös allekirjoitus, josta löytyvät yhteystiedot mahdollisia lisäkysymyksiä varten.

Joissakin ongelmatilanteissa voi olla hyvä nauhoittaa video mitä kuvaruudulla tapahtuu. Windows 10 käyttöjärjestelmällä näytön tallennus on helppoa. Painamalla Windows-näppäintä ja G-kirjainta saat auki pelivalikon, josta voit tallentaa videota. Video tallentuu oletuksena kansioon C:\Users\User\Videos\Captures

Pyrimme vastaamaan tukipyyntöihin mahdollisimman pian. Mikäli ongelmatilanne on kiireellinen, ilmoita siitä viestissäsi niin osaamme delegoida tukipyynnön toiselle henkilölle, mikäli olemme kyseisellä hetkellä varattuna.

Varmista että Mastercam-laitteistosi täyttää ohjelmiston laitteistovaatimukset, löydät ne täältä:
https://www.camcut.fi/tuki/ohjeet/mastercam-laitteistovaatimukset/

Varmista, että käytössäsi on ohjelmiston viimeisin versio ja siihen liittyvät päivitykset. Varmista myös, että laitteiston näytönohjaimen ajurit ovat ajan tasalla. Käytössäsi olevan näytönohjaimen merkin ja mallin löydät Windowsin Laitehallinnasta kohdasta Näyttösovittimet. Viimeisimmät ajurit löydät laitevalmistajan sivuilta esim. https://www.nvidia.com/drivers

Lisenssien asennusohjeet löydät täältä:
https://zenex.fi/tuki/lisenssiapu/

Voit myös etsiä apua ongelmatilanteisiin Mastercamin tukisivustolta:
https://zenex.fi/tuki/index.php/mastercam-ohjeita/

Mastercam postprosessoreihin liittyvissä tukipyynnöissä lue toimintaohje täältä:
https://www.camcut.fi/tuki/ohjeet/mastercam-postprosessorin-muokkaus/