Mastercam 2024

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

UYAR - Videokamera työstökoneeseen

Videokameran avulla näet paikkoihin, joihin et muuten näkisi. LUE LISÄÄ

Rikkoutuiko työkalu?

Eromobil® kipinätyöstölaite rikkoutuneiden työkalujen poistoon. LUE LISÄÄ

Sorvausteräpalakampanja

Walter Tools Tiger·tec® Gold sorvausteräpalat -60% ohjehinnasta 18.11.2023 saakka! LUE LISÄÄ

5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Dynaamista palvelua konepajoille

Camcutin tiimi kasvoi jälleen. LUE LISÄÄ

Työkaluautomaatit

Walter Toolstation työkaluautomaatit lyhentävät työkalujen etsintä aikaa, pienentävät varastoon sidottua pääomaa, varmistavat varastosaldot sekä vapauttavat tilaamiseen käytettyä työaikaa.

Lue lisää

Työkaluautomaatit

Nykypäivänä työkalujen hallintaan on yleistynyt kehittyneet työkaluautomaatit, joiden avulla työkalujen varastointi saadaan vietyä kokonaan uudelle tasolle. Työkalujen etsintäaika on usean yrityksen ongelma. Työkalujen hallinnassa myös työkalujen tilaaminen ja varaston hallinta sitoo usein toimihenkilöiden työaikaa. Nykypäiväiset työkaluautomaatit korjaavat tämän ongelman. Automaattilaatikostot ovat todella monipuolisia ja täysin räätälöitävissä, jolloin laatikoiden koko on asiakkaan säädettävissä, joten siihen voidaan varastoida kääntöteräpalojen lisäksi myös isompia lastuavia työkaluja kuten jyrsin- ja sorvausterärunkoja sekä pitkiä poria. Walter Tools työkaluautomaattiin tuotteiden tietokantaan voidaan syöttää tuotekuvan lisäksi myös paljon tuotekohtaisia tietoja kuten esim. työkalulle sopivat teräpalaruuvit ja muut varaosatiedot. Automaattilaatikostossa voidaan myös säilyttää erikoisempia mittavälineitä, jolloin ne ja niiden käyttö on jäljitettävissä. Automaattilaatikoston käyttöliittymässä voidaan määritellä mittavälineille myös kalibroinnit, jolloin mittavälinettä ei voida käyttää, ellei sen kalibrointi ole voimassa.

Walter Toolstationin kehittynyt ja helppokäyttöinen käyttöliittymä hallitsee tehokkaasti työkalujasi ja työkaluvarastoasi. Työkaluautomaatin avulla työkaluista ja niiden käytöstä sekä kustannuksista saadaan useita erilaisia raportteja, joiden avulla työkalujen hallintaa voidaan tehostaa entisestään. Automaattivaraston pilvipohjaista käyttöliittymää ja tilauksia voidaan myös hallita mistä tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Walter Toolstation automaattilaatikoston käyttöliittymä on suomenkielinen ja siitä saadaan ulos useita erilaisia raportteja työkalujen kulutuksesta. Tuotteille voidaan säätää tilausrajat, jonka avulla laatikosto tilaa täydennystuotteet aina ajoissa tavarantoimittajilta. Laatikostoon saadaan määriteltyä useita eri toimittajia ja ohjattua tilaukset suoraan heidän järjestelmiinsä. Tilausrajojen ansiosta työkalujen saldorajat voidaan asettaa mahdollisimman pieneksi, jolloin yrityksen pääomaa ei turhaan sidota liian ison työkaluvaraston ylläpitämiseen. Työkalulaatikoston käyttöliittymässä voidaan myös määritellä, ettei laatikosto anna käyttää uusia työkaluja ennen kuin teroitetut työkalut ovat käytetty.