5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Verisurf

Suodattimet
Suodata
Järjestä
Järjestä
Valmistajat
Suodata

Järjestä
Sulje
Valmistajat

Näytä tuotteet (1)

Verisurf

Verisurf-ohjelmisto edustaa huipputeknologiaa mittaamisen, tarkastamisen, mallinnuksen alueilla, tarjoten kattavia ratkaisuja niin pienille yrityksille kuin suurille teollisuuslaitoksillekin. Teknologisen edistyksen myötä yritykset etsivät jatkuvasti tehokkaampia ja tarkempia menetelmiä tuotteidensa laadun varmistamiseksi. Verisurf vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla alustan, joka yhdistää edistyksellisen ohjelmistoteknologian ja käyttäjäystävällisyyden.

Verisurfin juuret ulottuvat ilmailuteollisuuden vaativiin mittausstandardeihin, mikä on muovannut ohjelmiston kehitystä alusta alkaen. Tämän seurauksena ohjelmiston suunnittelussa on aina painotettu korkeaa tarkkuutta, luotettavuutta ja monipuolisuutta. Näitä ominaisuuksia hyödyntämällä käyttäjät voivat suorittaa monimutkaisia mittaustehtäviä helpommin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Verisurf-ohjelmiston ytimessä on sen ainutlaatuinen kyky integroitua saumattomasti erilaisiin mittausteknologioihin, kuten koordinaattimittauskoneisiin (CMM), lasertrackereihin ja 3D-skannereihin. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat valita parhaiten soveltuvan mittausmenetelmän erilaisiin sovelluksiin samalla, kun ohjelmisto tarjoaa jatkuvan tarkkuuden ja nopeuden. Lisäksi ohjelman monipuolisuus tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää laajalti eri toimialoilla, aina autoteollisuudesta ilmailuun ja laivanrakennuksesta elektroniikkaan.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu on yksi Verisurfin vahvuuksista. Intuitiivinen käyttöliittymä tekee ohjelmistosta kenen tahansa saavutettavissa, riippumatta käyttäjän aiemmasta kokemuksesta mittausteknologian kanssa. Tämä on erityisen tärkeää teollisuudenalalla, jossa työntekijöiden taitotasot voivat vaihdella suuresti. Ohjelmiston helppokäyttöisyys lyhentää koulutusaikoja ja mahdollistaa sen, että yritykset voivat nopeammin sopeutua uusiin teknologioihin ja menetelmiin.

Toinen Verisurfin merkittävä etu on sen kyky tukea avointa tiedostoformaattia, mikä mahdollistaa saumattoman yhteistyön muiden CAD-ohjelmistojen kanssa. Tämä avoimuus edistää tiedonvaihtoa ja yhteensopivuutta eri suunnittelu- ja tuotantoratkaisujen välillä, mikä on elintärkeää monimutkaisten projektiympäristöjen ja toimitusketjujen hallinnassa.

Verisurfin edistykselliset tarkastus- ja mittausominaisuudet tarjoavat merkittäviä hyötyjä tuotannon laadunvalvonnassa. Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat vertailla suoraan 3D-malleja ja skannattuja dataa, tunnistaa poikkeavuudet nopeasti ja tarkasti sekä toteuttaa tarvittavat korjaustoimenpiteet varmistaakseen tuotteen laadun ja mittatarkkuuden. Tämän seurauksena yritykset voivat vähentää hukkaa, parantaa tuotekehitystä ja vahvistaa markkina-asemaansa tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita.