5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Nostomagneetit

Suodattimet
Suodata
Järjestä
Järjestä
Valmistajat
Suodata

Järjestä
Sulje
Valmistajat

Näytä tuotteet (1)

Nostomagneetit

Teollisuuden moninaisissa sovelluksissa nostaminen, siirtäminen ja asettelu ovat kriittisiä työvaiheita, missä tarvitaan luotettavia apuvälineitä. Yksi tehokkaimmista ja turvallisimmista ratkaisuista tähän tarpeeseen ovat SAV nostomagneetit. Nämä innovatiiviset magneettiset nostolaitteet ovat mullistaneet tapaa, jolla raskaita metallikappaleita voidaan käsitellä teollisissa ympäristöissä.

SAV nostomagneetit ovat ihanteellisia terästen, levyjen, putkien ja monien muiden metalliesineiden siirtämiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Magneettien vahvuus ja nostokyky voivat vaihdella mallikohtaisesti, tarjoten joustavuutta ja sovelluskohtaisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille.

Turvallisuus on teollisuuden työpaikoilla ensiarvoisen tärkeää. Tässä suhteessa SAV nostomagneetit loistavat niiden tarjoaman vakauden ja luotettavuuden ansiosta. Kun magneetti on aktivoitu ja kiinnittynyt nostettavaan kohteeseen, se pitää lastin tukevasti otteessaan, kunnes se on turvallisesti siirretty ja magneetti vapautettu. Tämä vähentää onnettomuusriskiä ja parantaa työtehokkuutta.

Yksi SAV nostomagneettien suurimmista eduista on niiden monipuolisuus. Ne sopivat monenlaisiin teollisuuden sovelluksiin ja kykenevät nostamaan eri muotoisia ja -kokoisia metalliesineitä. Joustavuus tekee SAV nostomagneeteista arvokkaita työkaluja eri teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa, koneenrakennuksessa, laivanrakennuksessa ja jopa kierrätysteollisuudessa.