5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

Cimco

Cimco

Cimco on teknisten ohjelmistojen kehittäjä, joka on erikoistunut valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman ohjelmistotuotteita, jotka tukevat ja tehostavat tuotantoprosesseja alusta loppuun. Cimco keskittyy erityisesti CNC-koneiden (Computer Numerical Control) ohjelmointiin, seurantaan ja hallintaan. Cimco tarjoaa kattavat ratkaisut modernin valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Sen ohjelmistot subventoivat tuotantoprosesseja alkaen suunnittelusta aina valmistukseen asti, tehostaen toimintaa ja vähentäen virheitä. Cimcon innovatiivisten työkalujen avulla yritykset voivat parantaa kilpailukykyään globaalissa markkinaympäristössä.

Cimco Edit
Cimco Edit on maailman suosituin CNC-editori, jonka avulla käyttäjät voivat tehokkaasti muokata CNC-koodia. Ohjelmiston helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun koneistajille. Cimco Edit mahdollistaa myös nopean ja vaivattoman koodin vertailun, jolloin mahdolliset virheet eri versioiden välillä voidaan havaita ja korjata ennen tuotantoa.

DNC-Max
DNC-Max on teollinen DNC-ratkaisu (Direct Numerical Control), joka tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan välittää ohjelmatiedostoja CNC-koneille. Monikäyttäjäympäristössä toimiva ohjelmisto mahdollistaa tiedostojen siirron, hallinnoinnin ja varmuuskopioinnin keskitetysti, mikä parantaa tuotannon sujuvuutta ja vähentää virheiden riskiä. DNC-Max tukee kaikkia suosituimpia CNC-koneita ja -protokollia, mikä tekee siitä yhteensopivan lähes minkä tahansa konepajan tarpeisiin.

MDC-Max
MDC-Max (Manufacturing Data Collection) on ohjelmistotyökalu, joka kerää reaaliaikaisesti tuotantodatan CNC-koneista ja muista laitteista. Tämän datan avulla voidaan seurata tuotannon tehokkuutta, koneiden käyttöastetta ja tuottavuutta. MDC-Max tarjoaa kattavat raportointi- ja analysointitoiminnot, jotka auttavat tunnistamaan tuotannon pullonkauloja ja parantamaan toimintaprosesseja. Tiedonkeruun digitalisoiminen tukee Lean-johtamista ja auttaa vähentämään hukkaa tuotannossa.