5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

HSK-A DIN69893-1

HSK-A DIN69893-1

HSK-A DIN69893-1 työkalukartiot ja -pitimet ovat teollisuuden standardi monelle modernille työstökeskukselle. Tämä standardi määrittelee työkalujen mitat, kiinnitysmekanismit ja toleranssit, jotka vaikuttavat oleellisesti työstettävän kappaleen laatuun ja työstöprosessin tehokkuuteen.

HSK eli "Hohl Shaft Kegel" viittaa saksalaiseen standardiin, joka kuvaa tyhjäakselisia kartioita. DIN69893-1 määrittelee tarkat mitat ja vaatimukset HSK-A-tyyppisille kartioille ja pitimille HSK-A työkalukartiot ja -pitimet mahdollistavat työkalujen nopean ja tarkan vaihdon työstökeskuksissa. Kartiomaisen muotoilunsa ansiosta työkalu istuu tiukasti pitimessä, mikä vähentää työkalun liikkeitä lastuamisen aikana ja parantaa näin työstön tarkkuutta. Kiinnitysmekanismi myös jakaa leikkuuvoimat tasaisesti koko kartion ympärille, mikä vähentää värinää ja pidentää työkalujen käyttöikää.

Yksi HSK-A kartioiden ja pitimien suurimmista eduista on niiden kyky välittää suuria leikkuuvoimia. Tämä on erityisen arvokasta kun työstetään kovia materiaaleja tai kun vaaditaan korkeaa pinnanlaatua ja tarkkuutta. Toinen tärkeä tekijä on HSK-A kartioiden ja pitimien kyky sopeutua moderniin teknologiaan. Ne ovat yhteensopivia automatisoitujen työkalunvaihtajien kanssa, mikä mahdollistaa entistä sujuvamman tuotantoprosessin. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti suurnopeustyöstöön (HSM), mikä on yksi nykyaikaisen valmistuksen keskeisistä osa-alueista.